Pro E-Bike

Optimaliseer je Pro E-Bike met onze accu revisie bij KWS Seuren. Onze specialisten verhelpen problemen met elektronica en batterijen, zodat je dure reparaties of de aanschaf van een nieuwe accu kunt vermijden. Na onze grondige reparaties presteert je Pro E-Bike accu weer als nieuw. We bieden zelfs de mogelijkheid om de batterijcapaciteit te vergroten voor een grotere actieradius. Onze topkwaliteit en klantenservice omvatten 2 jaar garantie en gratis verzending, zodat je maximaal plezier beleeft aan je fietsritten met een betrouwbare accu. KWS Seuren staat voor het optimaliseren van je fiets met onze Pro E-Bike accurevisie!

Er zijn geen producten beschikbaar

Optimaliseer je Pro E-Bike met onze accu revisie

Is je Pro E-Bike accu niet meer wat het ooit was? Geen zorgen! Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende accu voor jouw fietsplezier. Onze specialisten kunnen problemen met de elektronica of de batterij van je Pro E-Bike accu opsporen en verhelpen voordat je aan dure reparaties of het kopen van een nieuwe accu moet denken.

Verbeter je fietsprestaties en vergroot je actieradius

Met onze Pro E-Bike accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Pro E-Bike accu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar er is nog meer! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen. Denk je eens in, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we dat voor elkaar krijgen

Wanneer je Pro E-Bike accu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt en gaan aan de slag om dat op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de nodige reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu weer terug naar jou.

Topkwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren vinden we kwaliteit, uitstekende service en veiligheid van groot belang. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds klaar om je te helpen bij eventuele problemen. We willen dat jij tevreden bent. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Pro E-Bike accu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We starten met gratis verzending van je accu en lader. Ook kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Pro E-Bike accurevisie!