Ouxi Fatbikes accu

Ouxi Fatbikes hebben zich snel een weg gebaand in de wereld van e-bikes, waarbij ze zich onderscheiden door hun combinatie van betaalbaarheid, betrouwbaarheid, en prestaties. Van de veelzijdige Ouxi V8 tot de hoogwaardige Ouxi V20, deze reeks biedt iets voor elke fietser.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Uitneembare Accu en Actieradius

Een kenmerkende eigenschap van de Ouxi V8 is de uitneembare accu, wat zorgt voor veelzijdigheid in het opladen. De actieradius van de Ouxi V8 is maximaal 60 kilometer in de lichtste ondersteuningsstand. Met een optionele tweede accu kan deze afstand worden verdubbeld, waardoor de fiets een ideale keuze is voor langere tochten.

Ouxi V8 Accu problemen

Bij Ouxi Fatbikes kunnen enkele accugerelateerde problemen optreden die de functionaliteit en het rijcomfort beïnvloeden. Een veelvoorkomend probleem is de snelle afname van de accucapaciteit, wat leidt tot een aanzienlijk kortere actieradius dan oorspronkelijk verwacht. Dit betekent dat de fiets niet zo ver kan rijden op een volledige lading als eerder aangenomen. Ook kan het voorkomen dat de trapondersteuning onverwacht wegvalt tijdens het rijden, wat kan wijzen op mogelijke problemen met de accu of de motoraandrijving. Onregelmatigheden of foutieve informatie op het display over de accustatus kunnen eveneens voorkomen, wat vaak duidt op softwareproblemen of communicatieproblemen tussen de accu en het display van de fiets. In sommige gevallen kan de fiets plotseling stoppen met functioneren, zelfs als de accu nog tussen de 15% en 30% energie heeft.

Betaalbare Kwaliteit: Ouxi V9 Fat Bike

De Ouxi V9 Fat Bike is een uitstekende keuze voor budgetbewuste fietsers. Het biedt een perfecte balans tussen prijs en prestatie, zonder in te leveren op kwaliteit. Deze fatbike is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en toch betaalbare optie.

Is een Ouxi Legaal? V8, V20

De Ouxi V8 is legaal en veilig voor gebruik op de weg, dankzij het CE-keurmerk en een motorvermogen van 250 watt, dat binnen de norm van een E-bike valt. De fiets verlaat de showroom met een maximale snelheid van 25 km/h en een ontkoppelde gashendel, in overeenstemming met de wetgeving. Het is een perfecte keuze voor diegenen die een legale en robuuste fiets voor stadsgebruik zoeken. De Ouxi V20 biedt een krachtige 250w motor en een maximale snelheid van 25km/h, geheel in overeenstemming met de Nederlandse regelgeving. Uitgerust met hydraulische remmen, biedt deze fiets veiligheid en hoge prestaties.

Modellen: Ouxi V8 Serie

De Ouxi V8 serie biedt een breed scala aan elektrische fatbikes. Met opties variërend van spaakvelg tot normale velg, en van laag tot hoog stuur, is er voor iedereen een geschikte Ouxi V8. De Pro-modellen zijn uitgerust met hoog stuur en spaak- of normale velgen. Deze modellen zijn standaard voorzien van voorvering, hydraulische schijfremmen, verwijderbare accu, LED-verlichting en knipperlicht met remlicht.