Pendix batterijen

Pendix is een innovatieve eBike-ombouwset die je gewone fiets kan transformeren in een krachtige elektrische fiets.  

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

eDrive Motor

De nieuwe eDrive motor maakt deel uit van de nieuwste generatie. Het biedt 65 Nm koppel, waardoor het sterker en slimmer is. De mechanica en firmware van de motor zijn aanzienlijk verbeterd om deze verbeteringen te bereiken. De Pendix.bike PRO app vult het slimme Pendix-systeem aan.

ePower Batterijen

Voor optimale ondersteuning kun je kiezen uit 2 batterijgroottes: de kleine ePower300 voor dagelijkse woon-werkverkeer of de grotere ePower500 voor langere fietstochten. Je kunt zelfs later een batterij toevoegen indien nodig.

Compatibiliteit

Voor optimale ondersteuning kun je kiezen uit drie batterijgroottes: de kleine ePower300 voor dagelijkse woon-werkverkeer of de grotere ePower500 voor langere fietstochten. Je kunt zelfs later een batterij toevoegen indien nodig.

Made in Germany

Pendix is toegewijd aan kwaliteit, en hun producten zijn met trots "Made in Germany". Het systeem biedt een natuurlijk trapgevoel en werkt stil.

Hoe werkt de Pendix?

 1. eDrive Motor: De Pendix werkt met een eDrive motor die aan de trapas van de fiets wordt bevestigd. Deze motor levert extra kracht wanneer je trapt, waardoor fietsen makkelijker en sneller gaat, vooral op heuvelachtig terrein of bij lange afstanden.
 2. ePower Batterijen: De motor wordt van stroom voorzien door de ePower batterijen, die je aan het frame van je fiets kunt bevestigen. Er zijn verschillende batterijgroottes beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en hoe ver je wilt fietsen zonder opnieuw op te laden.
 3. Pendix.bike PRO App: Het systeem kan worden aangepast en gemonitord via de Pendix.bike PRO app, waarmee je instellingen zoals het ondersteuningsniveau kunt wijzigen en informatie over je rit en batterijstatus kunt bekijken.

Wat kost een Pendix systeem?

De kosten van een Pendix-systeem kunnen variëren afhankelijk van het model, de batterijgrootte en waar je het koopt. Prijzen starten meestal rond enkele honderden tot een paar duizend euro. Voor de meest actuele prijs is het aan te raden om de officiële website van Pendix of een erkende dealer te raadplegen.

Hoe lang gaat een Pendix accu mee?

De levensduur van een Pendix accu hangt af van verschillende factoren, zoals de batterijgrootte, het ondersteuningsniveau dat je gebruikt, en de omstandigheden waarin je fietst (bijvoorbeeld het terrein en het weer). Over het algemeen kunnen de ePower300 en ePower500 batterijen een bereik bieden dat varieert van enkele tientallen kilometers tot meer dan 100 kilometer op een enkele lading. De exacte levensduur van de batterij is afhankelijk van het model en hoe je deze gebruikt. Batterijen zijn ontworpen om honderden oplaadcycli mee te gaan voordat er significante slijtage optreedt.