KWS Seuren: Uw specialist in Turnlife Accu Reparatie & Revisie

Turnlife, opgericht in 2011 te Shenzhen, heeft zich in bijna een decennium ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in de wereld van batterijpakketten. Met het hoofdkantoor gevestigd in Chuzhou, Anhui, China, focust dit bedrijf op onderzoek en ontwikkeling, met technologie en innovatie als hun kernwaarden.

Over Turnlife New Energy Co., Ltd.

Turnlife's ambitie is het leveren van hoogwaardige lithium-ion energieoplossingen. Na bijna 10 jaar hebben ze hun producten geëxporteerd naar meer dan 30 landen, waaronder landen in Azië, Noord-Amerika en Europa. Bovendien streven ze niet alleen naar het produceren van batterijen maar zetten ze zich ook in voor het bouwen van een hoogstaand merk dat een compleet aandrijfsysteem biedt, geïntegreerd met lithium-ion batterijpakketten, BMS en besturingssystemen.

Kwaliteitswaarborging bij Turnlife

Turnlife staat bekend om hun strenge en geavanceerde kwaliteitsgarantiesystemen. Ze zijn gecertificeerd volgens TS16949: 2009/ISO9001 en hun batterijen hebben diverse certificeringen, waaronder FCC, ROSH, CE, UL en UN38.3. Met meer dan 40 patenten op hun producten toont Turnlife hun expertise en innovatievermogen in de batterij-industrie.

Accu Reparatie & Revisie bij KWS Seuren

Ze hebben een wereldwijde aanwezigheid en hebben samengewerkt met bekende bedrijven zoals Stella en SAMSUNG. Bij KWS Seuren zijn we gespecialiseerd in de reparatie en revisie van Turnlife accu's. Dankzij onze uitgebreide kennis van het Turnlife productgamma en onze ervaring in de sector, kunnen wij uw Turnlife accu nieuw leven inblazen. Of het nu gaat om een e-bike, golfkar, RV, boot of e-scooter, wij zorgen ervoor dat uw Turnlife accu weer in topconditie verkeert.