Sensa Accu elektrische fiets

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe belangrijk je Sensa fietsaccu is voor je rijervaring. Onze specialisten kunnen problemen identificeren en oplossen, zodat je geen nieuwe batterij hoeft te kopen. Met Sensa accurevisie verbeter je de prestaties en vergroot je de actieradius van je fietsaccu. We bieden 2 jaar garantie, gratis verzending en grondige tests om verborgen problemen op te sporen. KWS Seuren staat voor het optimaliseren van je fiets met slimme Sensa accurevisie, zodat je maximaal kunt genieten van je ritten.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Verbeter Je Fietservaring met Sensa Accurevisie bij KWS Seuren

Bij KWS Seuren begrijpen we het cruciale belang van je Sensa fietsaccu voor een optimale rijervaring. Als de elektronica of batterij niet naar behoren werkt, hoef je je echter geen zorgen te maken. Onze specialisten kunnen deze problemen identificeren en verhelpen, wat vaak ingewikkelde reparaties overbodig maakt en je kosten bespaart.

Optimaliseer Je Fietsprestaties en Vergroot Je Actieradius!

Met Sensa accurevisie bij KWS Seuren kun je de prestaties van je fietsaccu naar jouw wensen verbeteren. Na onze uitgebreide reparaties kan de actieradius van je Sensa fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen deze nieuw was, tenzij je specifieke aanpassingen hebt gedaan. En dat is nog niet alles! We bieden zelfs de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, waardoor je veel grotere afstanden kunt afleggen. Stel je voor, als je de capaciteit verdubbelt, kun je ook twee keer zo ver rijden!

Onze Aanpak

Wanneer je Sensa fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om de problemen grondig te analyseren. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal presteert en gaan vervolgens aan de slag om deze problemen op te lossen. Of het nu gaat om een defecte oplader, problemen met elektronische componenten, of normale slijtage, we zorgen ervoor dat alles weer naar behoren functioneert. Pas als we er zeker van zijn dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu naar jou terug.

Kwaliteit en Klantenservice

KWS Seuren staat voor kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar zijn we er nog steeds om je te helpen met eventuele problemen. Jouw fietsplezier staat voorop. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Sensa fietsaccu weer volledig naar behoren functioneert, zodat je maximaal kunt genieten van je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader, en voeren speciale tests uit om eventuele verborgen problemen op te sporen. Met KWS Seuren gaat het om het optimaliseren van je fiets met slimme Sensa accurevisie!