Drag Bicycles Accu elektrische fiets

Als je Drag E-bike accu niet meer functioneert is een Drag fietsaccu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de E-bike accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Drag Bicycles

Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius en de invloed Drag fietsaccu revisie

Kiest u voor een Drag fiets accu revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Drag fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Drag accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het proces van de Drag accurevisie

Is de Drag fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de  kwaliteit van de uitgevoerde reparaties hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Garantie Drag fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Drag accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu voorkomen.