Accel Group Accu elektrische fiets

Accell Group is een prominente speler in de wereld van fietsen en aanverwante producten. Als een toonaangevend internationaal bedrijf heeft Accell Group zich gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van een breed scala aan fietsen. Dit omvat zowel traditionele fietsen als e-bikes, en strekt zich uit tot fietsaccessoires en -onderdelen. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een invloedrijke naam in de wereldwijde fietsindustrie. 

Accell Group Li-ion battery

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Accell Group Battery terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Reviseren Accell Group fietsaccu: Capaciteit toename

Dit is mogelijk doordat deze nieuwe technologie een hogere energiedichtheid heeft. In een aantal gevallen zal uw accu dus ook lichter in gewicht worden. Door de hoge kwaliteit cellen die gebruikt worden, heeft u een hogere actieradius en een hogere levensduur van uw fietsaccu.

Dit is mogelijk doordat deze nieuwe technologie een hogere energiedichtheid heeft. In een aantal gevallen zal uw accu dus ook lichter in gewicht worden. Door de hoge kwaliteit cellen die gebruikt worden, heeft u een hogere actieradius en een hogere levensduur van uw fietsaccu.

Hoe het in zijn werk gaat.

  • Zoek uw Accell Group accu in de winkel.
  • Kies de gewenste capaciteit.
  • Plaats uw bestelling.
  • Ontvang een verzendlabel per mail.
  • Plak het verzendlabel op een pakket waar accu en lader in passen.
  • Verpak de doos goed met daarin uw accu, lader, (evt sleutel) en gegevens
  • U kunt uw accu kosteloos inleveren
  • Wij controleren uw accu en lader op de genoemde klachten.
  • Na revisie sturen we uw accu terug naar het opgegeven adres.

Portfolio van Accell Group

Het productportfolio van Accell Group is divers en omvat enkele van de meest bekende fietsmerken ter wereld. Deze merken omvatten, maar zijn niet beperkt tot, Batavus, Koga, Sparta, en Haibike. Elk van deze merken heeft zijn eigen unieke identiteit en marktpositie, waardoor Accell Group een breed spectrum van consumentenbehoeften kan bedienen. Van hoogwaardige sportfietsen tot comfortabele stadsfietsen, het assortiment van Accell Group dekt vrijwel elk segment van de fietsmarkt.

Accell Group accu reviseren: Top Service

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk gerust eens naar de ervaringen van een van onze vorige klanten. U kunt telefonisch contact met ons opnemen maar ook mailen naar ons e-mailadres info@kwsseuren.nl