Brill accu elektrische fiets

De Brill Accu, je betrouwbare metgezel voor elektrische fietsen, wordt gereviseerd door KWS Seuren om je fietservaring te verbeteren. Onze specialisten kunnen problemen identificeren en oplossen, en zelfs de capaciteit vergroten, waardoor je e-bikeprestaties en actieradius worden geoptimaliseerd. Na grondige reparaties is je Brill accu weer als nieuw, met maximaal plezier tijdens je fietstochten. Bij KWS Seuren staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop, met 2 jaar garantie en uitstekende service. Optimaliseer je fiets met onze Brill accu revisie en geniet van soepele en energiezuinige ritten.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Brill Accu: Betrouwbare Energie voor Je Elektrische Fiets

Als trotse eigenaar van een elektrische fiets weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbare accu te hebben. De Brill accu is de perfecte metgezel voor jouw e-bike, en hier bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed functionerende accu voor een zorgeloze fietservaring. Onze specialisten staan klaar om problemen met de elektronica of de batterij van je Brill accu te identificeren en op te lossen, zodat je kunt genieten van soepele en energiezuinige ritten.

Verbeter je fietsprestaties en actieradius

Met onze Brill accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Brill fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar dat is nog niet alles - we hebben de mogelijkheid om de capaciteit van de batterij te vergroten, waardoor je nog langere afstanden kunt afleggen. Stel je voor dat je de capaciteit verdubbelt; dan kun je ook twee keer zo ver rijden!

Hoe we dat voor elkaar krijgen

Wanneer je Brill fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt, en we gaan direct aan de slag om de problemen op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten. Zodra we de nodige reparaties hebben uitgevoerd, testen we de accu grondig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Pas als we zeker weten dat alles in orde is, sturen we de gereviseerde accu weer terug naar jou.

Topkwaliteit en klantenservice

Bij KWS Seuren streven we naar kwaliteit, uitstekende service en jouw tevredenheid. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Zelfs na die 2 jaar staan we nog steeds klaar om je te helpen bij eventuele problemen. We willen dat jouw Brill fietsaccu volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je fietstochten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader, en we kunnen zelfs speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Brill accurevisie!