Olmo accu elektrische fiets

Verbeter je fietsaccu zonder de kosten van een nieuwe te hoeven maken. Onze experts lossen elektronische en batterijproblemen op, verhogen de actieradius en vergroten de batterijcapaciteit. Gratis verzending en 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Optimaliseer je fiets met onze slimme Olmo accureparaties!

Er zijn geen producten beschikbaar

Olmo accu revisie

Bij KWS Seuren begrijpen we hoe cruciaal je Olmo fietsaccu is voor je rijervaring. Het komt wel eens voor dat de elektronica of de batterij van je Olmo niet helemaal top werken. Maar wees gerust, onze specialisten kunnen die problemen opsporen en verhelpen, voordat je überhaupt aan ingewikkelde reparaties hoeft te denken. Hierdoor kun je vaak de kosten en moeite van het aanschaffen van een nieuwe batterij vermijden.

Verbeter je fietsprestaties en rijd langere afstanden!

Met onze Olmo accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu naar een hoger niveau tillen, helemaal op jouw manier. Na onze grondige reparaties kan de actieradius van je Olmo fietsaccu weer net zo sterk zijn als toen hij gloednieuw was, tenzij je specifiek iets aan je accu hebt aangepast. Maar er is nog meer! We kunnen zelfs de capaciteit van de batterij vergroten, zodat je veel grotere afstanden kunt afleggen.

Hoe het in zijn werk gaat:

Wanneer je Olmo fietsaccu onze werkplaats bereikt, nemen we de tijd om te analyseren wat er misgaat. We willen begrijpen waarom de accu niet optimaal werkt en we gaan aan de slag om dat op te lossen. Het kan zijn dat de oplader niet goed functioneert, of dat er problemen zijn met de elektronische componenten.

Olmo Accu Reparatie:

Topkwaliteit en klantenservice Bij KWS Seuren vinden we kwaliteit, uitstekende service en veiligheid van groot belang. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Olmo fietsaccu weer volledig op en top functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je ritten. We starten met gratis verzending van je accu en lader. Ook kunnen we speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo weet je zeker dat je accu grondig is gereviseerd en betrouwbaar blijft. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fiets met onze slimme Olmo accurevisie!