Protanium Accu elektrische fiets

Protanium accu revisieNa een Protanium accu revisie voelt je Batavus E-bike of Babboe bakfiets weer aan alsof hij nieuw is. Batavus en Babboe zijn slecht enkele van de merken die gebruik maken van de accu’s van Protanium. Dat bedrijf levert zowel accu’s als complete elektrische fietsen. Ze worden uitgevoerd met de beste materialen die verkrijgbaar zijn. Desondanks zal ook de accu van zo’n topmerk na verloop van een aantal jaren minder gaan presteren. Dat kun je oplossen door een geheel nieuwe accu te kopen of door een Protanium accu revisie uit te laten voeren bij KWS Seuren Fietsaccu’s.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

KWS Seuren Fietsaccu’s

KWS Seuren Fietsaccu’s is gevestigd in een klein plaatsje ten Zuiden van Nijmegen. Het bedrijf heeft daar een werkplaats ingericht. De werkzaamheden die het meest worden uitgevoerd is het reviseren van accu’s van elektrische fietsen. Doordat optimaal is uitgezocht op welke wijze een accu op kwalitatief niveau een tweede leven kan krijgen, kan KWS Seuren deze revisies voor een zeer lage prijs aanbieden. Een Protanium accu revisie kost doorgaans minder dan de helft van een nieuwe Protanium accu, terwijl je er vaak een betere accu voor terugkrijgt dan wanneer je een nieuwe koopt.

Wat gebeurt er bij een Protanium accu revisie?

Het grootste probleem van fietsaccu’s is dat de capaciteit van de oplaadbare cellen na een aantal jaren gebruik terugloopt. In het begin is dat niet zo’n probleem, maar na verloop van tijd wordt het hinderlijk. Bij een Protanium accu revisie worden die oude cellen vervangen door nieuwe exemplaren. De rest van het accupack, zoals de behuizing met het geïntegreerde batterij management systeem en de oplader, kunnen na een accu revisie gewoon worden gebruikt. Dat hergebruik van componenten is een belangrijke reden waarom een accu revisie minder kostbaar is dan een nieuwe accu.

Nieuwe cellen

Het bijzondere bij een Protanium accu revisie, die door KWS Seuren wordt uitgevoerd, is dat niet hetzelfde type oplaadbare cellen wordt gebruikt als er oorspronkelijk in de accu zaten. KWS Seuren kiest altijd voor de modernste cellen. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste krijg je verse cellen. Als je een nieuwe accu koopt kan die wel een aantal jaren in een magazijn hebben gelegen. Dan zijn de cellen dus al verouderd. Andere voordelen van moderne oplaadbare cellen zijn dat ze kleiner en minder zwaar zijn, meer capaciteit hebben en in het gebruik veel flexibeler zijn dan de oude cellen.

Protanium accu revisie is de beste keuze

Als je alles op een rij zet kun je beter kiezen voor een Protanium accu revisie dan voor een nieuwe accu. Dat is veel goedkoper en je krijgt er een betere accu voor terug. Bij een Protanium accu revisie is inbegrepen dat alle hergebruikte onderdelen goed worden gecontroleerd. Als er defecten worden gevonden worden die hersteld. Bovendien wordt aan het einde van een Protanium accu revisie gecontroleerd of de gereviseerde accu met de hergebruikte componenten goed werkt. In de praktijk blijkt dat een accu revisie zo succesvol is, dat KWS Seuren Fietsaccu’s er twee jaar garantie op geeft.