Phylion Accu elektrische fiets

Phylion accu revisieAls je merkt dat je met de elektrische fiets niet meer zulke grote afstanden kunt fietsen zal een Phylion accu revisie uitkomst bieden. Alle accu’s, ook die van grote leveranciers als Phylion, raken na verloop van een aantal jaren uitgeput. Het gevolg is dat de afstand afneemt die je met een volle accu kunt rijden. Met een nieuwe accu kun je dat verhelpen, maar een nieuwe accu is erg duur. Een Phylion accu revisie is veel goedkoper, terwijl je dan eigenlijk ook een nieuwe accu krijgt. Een extra voordeel van een accu revisie is dat de alle elektrische componenten van je E-bike worden nagekeken. Een fietsaccu kopen doe je bij KWS Seuren.

In veel E-bikes zit een Phylion accu

Phylion is een Brits bedrijf. Het produceert accu’s voor allerlei doeleinden en de producten worden overal ter wereld verkocht. Zo rijden er veel elektrische auto’s rond met accu’s van dat merk. Ook veel merken E-bikes maken gebruik van de accu’s van Phylion, zoals Batavus en Joycube. De accu’s zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Bij een Phylion accu revisie kun je de accu laten opwaarderen. Dat wil zeggen dat de capaciteit wordt verhoogd. Het effect daarvan is, dat je met ene volgeladen accu verder kunt fietsen, tot wel twee keer zo ver als voorheen.

Wat houdt een Phylion accu revisie in?

Bij een Phylion accu revisie krijg je nieuwe oplaadbare cellen in je accupack. Dat zijn andere cellen dan er voorheen in zaten. De cellen die bij een Phylion accu revisie worden gebruikt zijn van het nieuwste type. Ze zijn flexibeler te gebruiken, ze zijn kleiner dan de oude en ze kunnen veel meer energie opslaan. Het lastigste bij een accu revisie is te bepalen of de nieuwe oplaadbare cellen kunnen worden gebruikt in combinatie met de bestaande oplader en het batterij management systeem van je accupack. Dat vergt veel kennis en ervaring. Daarom moet je een accu revisie altijd laten uitvoeren bij een erkend bedrijf.

Extra voordelen bij een Phylion accu revisie

KWS Seuren fietsaccu’s heeft zijn sporen ruimschoots verdiend bij het uitvoeren van een Phylion accu revisie. Bij het bedrijf worden jaarlijks duizenden accu’s gereviseerd. Bij een accu revisie worden ook de kwaliteit van de oplader en het batterij management systeem gecontroleerd. Dat management systeem is onderdeel van een accupack. Bij een accu revisie wordt dus het hele elektrische systeem gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. Daardoor krijg je je accupack in een zo goed als nieuwe conditie terug na een Phylion accu revisie.

Een Phylion accu revisie laten uitvoeren

Je kunt een accu revisie niet zelf uitvoeren. Ten eerste is het behoorlijk lastig om een accupack open te maken. Ook is de kans groot dat je voor een verkeerd type oplaadbare cellen kiest. Als je zelf een accu revisie gaat uitvoeren kunnen er dus gevaarlijke situaties ontstaan. Voor een Phylion accu revisie moet je het complete accupack en de oplader opsturen naar KWS Seuren Fietsaccu’s. Hoe dat precies moet is te vinden op de site van KWS Seuren. Op een accu revisie krijg je twee jaar garantie.