Optimaliseer uw Zerobike Fietsaccu met KWS Seuren

Het komt vaak voor dat een haperende E-bike accu niet alleen het gevolg is van oude of versleten accucellen. Voordat we een revisie starten, nemen we de tijd om alle fietsaccu's, inclusief de lader, grondig te controleren. Dit stelt ons in staat om eventuele problemen in de acculader en elektronica te ontdekken en te verhelpen. Soms kunnen we door het uitvoeren van een reparatie kosten besparen, in plaats van een volledige revisie uit te voeren, of door alleen de lader te repareren.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Wat u kunt verwachten van een Zerobike accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit krijgt u de mogelijkheid om uw gewenste actieradius te bepalen. Na onze accurevisie zal, met behoud van dezelfde fietsaccuspecificaties, de actieradius van uw Zerobike fietsaccu vergelijkbaar zijn met die van een nieuwe accu. Maar hier wordt het interessant: onze Zerobike batterijrevisie biedt tevens de kans om de batterijcapaciteit uit te breiden, waardoor uw actieradius aanzienlijk kan toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit leidt tot een evenredige verdubbeling van de actieradius.

Het Revisieproces van uw Zerobike Accu

Zodra uw Zerobike accu bij ons in de werkplaats arriveert, zetten we een grondig onderzoek in gang. Ons doel is om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Onze diagnose is gericht op het begrijpen en verhelpen van zowel de symptomen als de onderliggende oorzaken. Een afname van de accuprestaties kan voortkomen uit een defecte acculader, elektronische problemen, of zelfs de regelelektronica binnenin de accu. Vaak gaan slijtage en problemen hand in hand. Nadat we alle noodzakelijke reparaties hebben uitgevoerd, onderwerpen we de gereviseerde accu aan uitgebreide laad- en ontlaadtests. Dit gebeurt terwijl we de cruciale accuparameters nauwlettend in de gaten houden met speciale meet- en testapparatuur. Pas wanneer alle testresultaten bevestigen dat de reparaties van hoogstaande kwaliteit zijn, maken we de gereviseerde accu gereed voor verzending.

Kwaliteit Gegarandeerd bij Zerobike Fietsaccu Revisie

Kwaliteit staat centraal in al onze activiteiten. Daarom bieden we vol vertrouwen twee jaar garantie op al onze reparaties en gebruikte materialen. Zelfs nadat deze periode verstreken is, zijn we er om u te ondersteunen bij eventuele problemen of vragen. Onze accu revisie biedt een duurzame en betaalbare oplossing. Bovendien biedt onze Zerobike accu revisie de mogelijkheid om uw fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint met kosteloze verzending van uw fietsaccu, inclusief lader. Bovendien helpt ons diagnostisch onderzoek om eventuele verborgen gebreken aan het licht te brengen en zo mogelijke schade aan uw gereviseerde accu te voorkomen.