Derby cycle Accu elektrische fiets

Met een Derby Cycle accu revisie geef je je elektrische fiets weer een nieuwe krachtbron. Je zal meteen merken dat je daarmee veel verder kunt fietsen dan met de originele accu. Van het Duitse merk Derby Cycle zijn in de afgelopen jaren veel modellen elektrische fietsen geproduceerd. De accu’s van die fietsen worden langzamerhand slechter. Dat is een normaal proces, dat ook bij elektrische fietsen van gerenommeerde merken als Trek en Koga optreedt. Als je actieradius dramatisch terugloopt, kun je een nieuwe accu kopen. Maar een Derby Cycle accu revisie is veel goedkoper en geeft hetzelfde resultaat.

Derby cycle

Bij een Derby Cycle accu revisie wordt het oude accupack open gemaakt. Dat is niet zo eenvoudig, want daar zijn de accupacks niet voor ontworpen. De oude oplaadbare cellen worden uit het accupack gehaald en er worden nieuwe teruggeplaatst. De nieuwe cellen zijn van een betere kwaliteit dan de oude. Er worden alleen maar cellen van een goede kwaliteit gebruikt, dus geen goedkope Chinese producten. Als de nieuwe cellen zijn teruggeplaatst wordt het accupack weer goed in elkaar gezet. Bij een Derby Cycle accu revisie wordt dus de oude behuizing van je accupack hergebruikt.

Werkt mij E-bike weer goed na een Derby Cycle accu revisie?

Als je het accupack terug krijgt na een Derby Cycle accu revisie krijg je de garantie dat het elektrische systeem van je E-bike weer helemaal in orde is. Want een Derby Cycle accu revisie gaat gepaard met een intensieve controle van het elektrische systeem van je elektrische fiets. Niet alleen het batterij management systeem, waarmee het opladen en het ontladen wordt geregeld, krijgt een uitgebreide check. Ook de oplader wordt goed getest. Als je fiets na een Derby Cycle accu revisie niet goed rijdt kan dat alleen nog komen doordat er een fout zit in het elektrische systeem van de fiets.

KWS Seuren Fietsaccu’s helpt altijd

Als je na een Derby Cycle accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s problemen ondervindt met je elektrische fiets, kun je contact opnemen met het bedrijf. De monteurs zullen er alles aan doen om je fiets weer helemaal in orde te krijgen. Als het met hulp op afstand niet lukt, kan het noodzakelijk zijn dat je de fiets naar de werkplaats brengt. Je weet in elk geval zeker dat de technici zeer deskundig zijn. Ze beschikken over alle apparatuur om elektrische fietsen te repareren en hebben op dat gebied een goede reputatie opgebouwd.

De levensduur van de accu verlengen

Het is zonde als je de accu na een Derby Cycle accu revisie alweer snel kapot krijgt door hem verkeerd te gebruiken. Daarom volgen hier een paar tips. Laad je accu nooit op bij temperaturen onder nul. Vocht in de behuizing zal condenseren en dat leidt onherroepelijk tot roest. Laat de accu ook niet te ver ontladen. Zorg er daarom voor, als je de elektrische fiets in de winter niet gebruikt, dat de accu elke maand tot 50% wordt opgeladen. Doe dat niet in een koude schuur, maar in huis bij kamertemperatuur.