Sparta

Sparta e-motion snellader C1,C2,DC 24V

Sparta e-motion snellader C1,C2,DC 24VC1 C2 C3 24V accu lader

Omschrijving

De Sparta E-motion snellader laad 50% sneller dan een reguliere lader. Dit heeft verder geen negatieve gevolgen voor de levensduur van de accu. De accu zal alleen wat sneller vol zijn dan normaal.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group

Nominale spanning accu

24 V

Productnaam

e-motion snellader C1,C2,DC 24V

Merk

Sparta

KWS product code

lad-spa-emo-sne-24v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

DC plug

Type aansluiting

1 Pins

Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Sparta e-motion snellader C1,C2,DC 24V

De Sparta e-motion snellader C1, C2, DC 24V is een essentieel onderdeel voor iedereen die gebruikmaakt van elektrische fietsen, vooral als deze zijn uitgerust met het e-motion elektrische ondersteuningssysteem. Als gespecialiseerd bedrijf in het repareren en reviseren van fietsaccu's, is KWS Seuren goed op de hoogte van de technische details en het belang van een efficiënte lader zoals de Sparta e-motion snellader.

Deze specifieke lader, de Sparta e-motion snellader C1, C2, DC 24V, is ontworpen om het opladen van fietsaccu's met gemak en snelheid mogelijk te maken. Het feit dat het compatibel is met e-motion systemen, die worden gebruikt in Sparta elektrische fietsen, maakt het een cruciaal hulpmiddel voor iedereen die graag gebruikmaakt van deze geavanceerde elektrische fietsen.

Enkele belangrijke kenmerken van de Sparta e-motion snellader C1, C2, DC 24V zijn onder andere:

  1. Snel opladen: Met een vermogen van 3A kan deze lader uw fietsaccu snel en efficiënt opladen, zodat u snel weer op weg kunt.

  2. Compatibiliteit: Zoals eerder vermeld, is deze lader speciaal ontworpen voor e-motion systemen. Dit betekent dat hij perfect past bij Sparta elektrische fietsen die gebruikmaken van dit systeem.

  3. Veiligheid: Het opladen van fietsaccu's moet altijd veilig gebeuren. De Sparta e-motion snellader is uitgerust met de nodige beveiligingsfuncties om overladen en oververhitting te voorkomen, waardoor de levensduur van uw accu wordt verlengd.

  4. Compact en draagbaar: De lader is ontworpen met het oog op draagbaarheid. Dit maakt het gemakkelijk om mee te nemen, zodat u altijd en overal uw accu kunt opladen, zelfs als u onderweg bent.

Als gespecialiseerd bedrijf in het repareren en reviseren van fietsaccu's, kan KWS Seuren u ook helpen met eventuele vragen of problemen met betrekking tot uw lader of accu. Het is belangrijk om te investeren in hoogwaardige apparatuur zoals de Sparta e-motion snellader om ervoor te zorgen dat uw elektrische fiets altijd klaar is voor gebruik en u kunt genieten van zorgeloze ritten.