Centurion Accu elektrische fiets

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Centurion Elektric accu, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De E-bike accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herwinnen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen.

Centurion

Daar een haperende batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden acculader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de lader.

Actieradius en de invloed Centurion Elektric accu revisie

Kiest u voor een Centurion Elektric fietsaccu revisie, dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Centurion Elektric accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Centurion Elektric accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze tijdens de Centurion Elektric accurevisie

Is de Centurion Elektric fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de  kwaliteit van de uitgevoerde revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Centurion Elektric fietsaccu revisie

Kwaliteit en service staat bij ons op een, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Centurion Elektric batterij te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.