Kwaliteit staat centraal bij de Veloretti Battery

Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarom bieden wij vol vertrouwen twee jaar garantie op al onze reparaties en gebruikte materialen. Zelfs na deze periode blijven we voor u klaarstaan om eventuele problemen of vragen aan te pakken. Onze accu revisie biedt een duurzame en betaalbare oplossing. Bovendien is het mogelijk om uw Veloretti fietsaccu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint met kosteloze verzending van uw fietsaccu, inclusief lader. Daarnaast helpt ons diepgaand diagnostisch onderzoek om verborgen gebreken te identificeren en daarmee mogelijke schade aan uw gereviseerde accu te voorkomen.

 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's
 • Gratis verzending en ophaalservice
 • 30.000+ accu's gerepareerd
 • 2 jaar garantie
 • 15.000+ tevreden klanten
 • 440+ merken
 • 660+ accu's

Veloretti Electric One accu

De Veloretti Electric One is een innovatieve elektrische fiets die is uitgerust met een geavanceerde, draagbare accu. Deze accu is gemakkelijk uitneembaar, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om deze zowel thuis als op kantoor op te laden. Met een gewicht van slechts 3 kg is de accu bijzonder handzaam en past perfect in een rugzak of tas, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. De accu beschikt over een aanzienlijke capaciteit van 540 Wh, wat zorgt voor een indrukwekkend bereik van 60 tot 120 km, afhankelijk van de rijomstandigheden. De oplaadtijd van 7 uur is praktisch voor dagelijks gebruik, terwijl de afmetingen (46 cm x 7,7 cm x 6,8 cm) en het lichte gewicht de draagbaarheid versterken. Bovendien zorgt het CE-certificaat voor veiligheid en betrouwbaarheid, wat essentieel is voor elektrische fietscomponenten.

Electric Two accu

De Electric Two variant van de Veloretti Electric volgt een vergelijkbaar ontwerpconcept, met een draagbare en uitneembare accu die gemakkelijk kan worden opgeladen via een normaal stopcontact. Deze accu, iets zwaarder met een gewicht van 3,1 kg, behoudt dezelfde compactheid en draagbaarheid, waardoor deze eenvoudig mee te nemen is in een rugzak of tas. Net als de Electric One heeft deze accu een capaciteit van 540 Wh en biedt het een bereik van 60 tot 120 km, wat afhankelijk is van de rijomstandigheden. De oplaadtijd blijft 7 uur, en de afmetingen zijn licht gewijzigd naar 45,88 cm x 7,79 cm x 6,30 cm. Dit model behoudt het belangrijke CE-certificaat voor veiligheid, wat de betrouwbaarheid van de fiets in verschillende rijomgevingen garandeert. Deze specificaties benadrukken Veloretti's toewijding aan het combineren van functionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid in hun elektrische fietsaanbod.

Veloretti batterij klikt niet vast?

Het correct plaatsen en vastklikken van de batterij in een Veloretti elektrische fiets vereist enkele nauwkeurige stappen om ervoor te zorgen dat de batterij goed en veilig vastzit. Hier is een gedetailleerde uitleg over hoe dit proces werkt:

Controle van de plastic onderdelen op de batterij:

 • Begin met het controleren van de plastic onderdelen die zich aan de boven- en onderkant van de batterij bevinden.
 • Zorg ervoor dat alle schroeven op deze plastic delen volledig aangedraaid zijn. Dit is essentieel voor een stabiele en veilige pasvorm van de batterij in het frame van de fiets.


Controle van de plastic onderdelen in het aluminium frame:

 • In het aluminium frame van de fiets, waar de batterij geplaatst moet worden, zijn ook twee plastic onderdelen aanwezig, wederom aan de boven- en onderkant.
 • Controleer of de schroeven van deze onderdelen in het frame ook volledig zijn aangedraaid. Een goede bevestiging van deze onderdelen helpt om de batterij correct op zijn plaats te houden.


Aanpassen van het beugeltje achter het oranje haakje:

 • Aan de achter- of voorzijde van de batterij (afhankelijk van hoe je de batterij vasthoudt) bevindt zich een oranje haakje met daarachter een beugeltje, bevestigd met twee kleine schroefjes.
 • Als de batterij niet goed vastklikt, kun je dit beugeltje voorzichtig losmaken. Buig het beugeltje enigszins uit elkaar en duw het weg van het oranje haakje.
 • Schroef het beugeltje vervolgens weer vast. Deze aanpassing helpt om de batterij beter in het frame te laten klikken.


Plaatsing en bevestiging van de batterij:

 • Na deze aanpassingen zou de batterij gemakkelijker in het frame moeten klikken.
 • Lijn de batterij uit met het frame en druk deze op zijn plaats tot je een 'klik' hoort, wat aangeeft dat de batterij veilig en correct is bevestigd.


Het is belangrijk om tijdens dit proces voorzichtig te werk te gaan om beschadiging aan de batterij of het frame van de fiets te voorkomen.  

Herstel en Upgrade uw Veloretti Fietsaccu met KWS Seuren

Bij Veloretti Fietsaccu Revisie en Reparatie draait het allemaal om het herstellen en optimaliseren van uw Veloretti fietsaccu. Als een haperende E-bike accu niet langer optimaal presteert, hoeft dit niet altijd simpelweg te wijten te zijn aan verouderde accucellen. Voordat we de revisie starten, inspecteren we nauwkeurig alle aspecten van uw fietsaccu, inclusief de lader. Hierdoor kunnen we eventuele problemen in de acculader en elektronica identificeren en corrigeren. In sommige gevallen kunnen we kosten besparen door alleen een reparatie uit te voeren, in plaats van een volledige revisie, of door enkel de lader te repareren.

Wat u mag verwachten van een Veloretti accu revisie

De keuze is aan u wat betreft de capaciteit die het beste bij uw behoeften past. Na onze accurevisie zal, wanneer dezelfde fietsaccuspecificaties behouden blijven, de actieradius van uw Veloretti fietsaccu vergelijkbaar zijn met die van een nieuwe accu. Echter, er is meer: dankzij onze Veloretti fietsaccu revisie kunt u zelfs de batterijcapaciteit vergroten, wat direct leidt tot een aanzienlijke toename van de actieradius. Denk aan een verdubbeling van de accucapaciteit, wat resulteert in een dubbele actieradius.

Onze Aanpak bij de Veloretti Accu Revisie

Wanneer uw Veloretti accu onze werkplaats bereikt, begint een grondig onderzoek. We zijn vastbesloten om de oorzaak van het probleem op te sporen. Onze diagnose richt zich op het begrijpen en oplossen van zowel de zichtbare symptomen als de onderliggende oorzaken. Verminderde accuprestaties kunnen te maken hebben met een defecte acculader, elektronische storingen, of zelfs de regelelektronica binnenin de accu. Vaak gaan slijtage en problemen hand in hand. Na het afronden van alle noodzakelijke reparaties ondergaat de gereviseerde accu uitgebreide laad- en ontlaadtests. Dit proces wordt nauwlettend gevolgd met speciale meet- en testapparatuur om belangrijke accuparameters te monitoren. Pas wanneer alle testresultaten bevestigen dat de reparaties van uitstekende kwaliteit zijn, wordt de gereviseerde accu gereedgemaakt voor verzending.

 

Hoe lang gaat de accu van de Veloretti fiets mee voordat deze vervangen moet worden?

De levensduur van een Veloretti fietsaccu hangt af van verschillende factoren, waaronder de frequentie van gebruik, de manier waarop de accu wordt opgeladen en onderhouden, en de rijomstandigheden. Over het algemeen kunnen moderne fietsaccu's zoals die van Veloretti, afhankelijk van de genoemde factoren, tussen de 3 en 5 jaar meegaan voordat ze vervangen moeten worden. Het is belangrijk om de accu regelmatig volledig op te laden en deze niet langdurig leeg of halfvol te laten staan, aangezien dit de levensduur kan verkorten. Daarnaast kan regelmatig rijden in zware omstandigheden, zoals heuvelachtig terrein of extreme temperaturen, ook de levensduur van de accu beïnvloeden.

Is het mogelijk om de accu van mijn Veloretti fiets te gebruiken in koudere weersomstandigheden, en heeft dit invloed op de prestaties of levensduur van de accu?

Ja, u kunt de accu van uw Veloretti fiets gebruiken in koudere weersomstandigheden, maar het is goed om te weten dat extreme koude de prestaties en potentieel de levensduur van de accu kan beïnvloeden. Bij lage temperaturen kan de capaciteit van de accu tijdelijk afnemen, wat betekent dat u mogelijk een kortere actieradius ervaart. Om de accu te beschermen, is het aan te raden deze niet langdurig bloot te stellen aan zeer lage temperaturen. Als u de fiets in de winter niet gebruikt, bewaar de accu dan op een droge, vorstvrije plaats en laad deze regelmatig op om de gezondheid van de accu te behouden.