Sparta

Sparta e-motion acculader T2 24V

Sparta T2 acculaderT2 acculader 24V

Omschrijving

De E-motion acculader T2 24V is de perfecte oplader voor uw E-motion elektrische fiets met een 24V accu. Met deze betrouwbare en efficiënte lader kunt u uw accu snel en veilig opladen, zodat u weer kunt genieten van zorgeloze fietstochten. De T2 acculader is speciaal ontworpen voor E-motion modellen en biedt een perfecte pasvorm en compatibiliteit. Met de 24V output zorgt deze lader voor een optimale oplaadtijd, zodat u snel weer de weg op kunt. Bestel nu de E-motion acculader T2 24V en ervaar het gemak van een volledig opgeladen accu voor uw E-motion elektrische fiets!

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group

Nominale spanning accu

24 V

Productnaam

e-motion acculader T2 24V

Merk

Sparta

KWS product code

lad-spa-lad-t2l-24v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

Niet bekend

Type aansluiting

RCA

Stroomsterkte (A)

2 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Betrouwbaar Opladen voor Je 24V Sparta E-motion met T2 Acculader

Optimale Oplader voor Je Sparta E-motion Elektrische Fiets

Als trotse eigenaar van een 24V Sparta E-motion elektrische fiets wil je altijd kunnen vertrouwen op een betrouwbare acculader. Onze T2 acculader is speciaal ontworpen om je Sparta E-motion accu snel en veilig op te laden, zodat je zonder zorgen kunt blijven fietsen.

Snel en Efficiënt Opladen

Met de T2 acculader kun je je Sparta E-motion accu snel en efficiënt opladen, zodat je snel weer op pad kunt. De lader is ontworpen om de laadtijd te minimaliseren, zodat je niet lang hoeft te wachten om weer van je elektrische fiets te genieten.

Veilig en Betrouwbaar

Veiligheid staat voorop bij onze T2 acculader. Deze lader is voorzien van beveiligingsfuncties om oververhitting, kortsluiting en andere problemen tijdens het opladen te voorkomen. Je kunt erop vertrouwen dat je Sparta E-motion accu veilig wordt opgeladen.

Compatibiliteit en Gemak

De T2 acculader is compatibel met verschillende 24V Sparta E-motion modellen, waaronder de E-motion C1, C2, C3, E-speed en meer. Het compacte ontwerp van de lader maakt hem gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, zodat je altijd en overal kunt opladen.

Laat je Sparta E-motion nooit zonder stroom zitten. Kies voor onze T2 acculader en geniet van snel, efficiënt en betrouwbaar opladen.