Facebook Pixel

accu laadaansluiting

Producten 1-8 van 25

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Giant

Giant energypack snellader 4A 5 pins 36V

Giant Energypak acculader 36V 5 Pins

Deze Li-Ion fiets acculader 36V is geschikt voor de Giant Energypak fietsaccu’s met een 5 pins aansluiting. Deze kwalitatieve lader is voorzien van de keurmerken CE en RoHS en voldoet aan de belangrijkste kwaliteitseisen. Deze batterij lader kan zonder problemen de originele lader vervangen of als reserve lader worden gebruikt. De fietsacculader is voorzien van een LED indicator lampje. Rood betekent dat de fietsaccu wordt geladen en groen betekent dat de accu is opgeladen.

Meer
119,90
Gratis Verzending

E-motion

E-motion acculader 5 polig 36V

Een nieuwe lader? Waarom:


Het eerste argument om een nieuwe lader te kopen is natuurlijk dat de oude het niet meer doet, maar er zijn meer redenen. Noodzakelijk is vervanging ook als de isolatie van de vaste bekabeling of het huis stuk is, er een kabelbreuk is, enzovoort, veiligheid staat voorop. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Bijvoorbeeld als extra lader voor op de camping of voor op het werk. Ben je ontevreden omdat de laadtijd van je fiets accu te lang duurt? Het is dan vaak mogelijk een snellader aan te schaffen die de laadtijd van de accu aardig kan inkorten.

Meer
65,00
Gratis Verzending

KWS Seuren

36V 3A lader met XLR3 plug connector

Meer
65,00
Gratis Verzending

Batavus

Acculader 5 polig model 2014-2015

Wanneer schaf je een nieuwe lader aan?


Als je oude lader het niet meer doet is het natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een nieuwe. Noodzakelijk is vervanging ook als de isolatie van de vaste bekabeling of het huis stuk is, er een kabelbreuk is, enzovoort, veiligheid staat voorop. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Bijvoorbeeld als extra lader voor op de camping of voor op het werk. Is er te weinig tijd om je accu onder toezicht te laden? Wil je de laadtijd van je accu inkorten is de aanschaf van een snellader een goed idee.

Meer
65,00
Gratis Verzending

BMZ

BMZ acculader 36V

Meer
105,00
Gratis Verzending

Cortina

Cortina 2A RCA acculader 24V

Meer
75,00
Gratis Verzending

Cortina

Cortina ecomo 5 pins acculader 36V

Een nieuwe lader, het waarom:

Als je oude lader het niet meer doet is het natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een nieuwe. Noodzakelijk is vervanging ook als de isolatie van de vaste bekabeling of het huis stuk is, er een kabelbreuk is, enzovoort, veiligheid staat voorop. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Als je je E-Bike voor woon-werkverkeer gebruikt kan het handig zijn om op je werk een tweede acculader ter beschikking te hebben. Ook als je het opladen te lang vind duren kan een nieuwe (snel)lader een goed initiatief zijn. Duurt het laden je te lang af? Het is dan vaak mogelijk een snellader aan te schaffen die de laadtijd van de accu aardig kan inkorten.

Meer
65,00
Gratis Verzending

Phylion

Phylion acculader 3A tulp stekker 36V

Meer
85,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 25

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.