Facebook Pixel

accu laadaansluiting

Producten 1-8 van 33

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Batavus

Batavus / Sparta acculader 5 polig model 2014-2015

Batavus / Sparta acculader 5 polig model 2014-2015

Li-Ion battery charger 36-42 Volt 2A met 5 polige aansluiting.

Meer
65,00
Gratis Verzending

KWS Seuren

Acculader PMU3 2A 36V

Meer
150,25
Gratis Verzending

E-motion

E-motion snellader C1,C2,DC 24V

Wanneer schaf je een nieuwe lader aan?


Wordt je accu niet meer opgeladen en je weet zeker dat de accu goed is, ga je opzoek naar een nieuwe lader. Maar dat is niet de enige reden om een acculader te vernieuwen, als de behuizing stuk is, of het onvervangbare snoer is beschadigd, ga je met het oog op de veiligheid opzoek naar een nieuwe. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Een luxe reden om een nieuwe lader aan te schaffen is natuurlijk dat je sneller wil laden, of een tweede lader op een andere vaste plek wil hebben. Ben je ontevreden omdat de laadtijd van je fietsaccu te lang duurt? Gelukkig zijn er snelladers die dit probleem voor je oplossen.

Meer
62,25
Gratis Verzending

KWS Seuren

Acculader 13S 2A 54,6V

Wanneer schaf je een nieuwe lader aan?


Als je oude lader het niet meer doet is het natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een nieuwe. Maar dat is niet de enige reden om een acculader te vernieuwen, als de behuizing stuk is, of het onvervangbare snoer is beschadigd, ga je met het oog op de veiligheid opzoek naar een nieuwe. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Bijvoorbeeld als extra lader voor op de camping of voor op het werk. Is er te weinig tijd om je accu onder toezicht te laden? Wil je de laadtijd van je accu inkorten is de aanschaf van een snellader een goed idee.

Meer
65,00
Gratis Verzending

BionX

BionX acculader 2A 40.7V

Een nieuwe lader, het waarom:

Het eerste argument om een nieuwe lader te kopen is natuurlijk dat de oude het niet meer doet, maar er zijn meer redenen. Maar dat is niet de enige reden om een acculader te vernieuwen, als de behuizing stuk is, of het onvervangbare snoer is beschadigd, ga je met het oog op de veiligheid op zoek naar een nieuwe. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Bijvoorbeeld als extra lader voor op de camping of voor op het werk. Ben je ontevreden omdat de laadtijd van je fietsaccu te lang duurt? Het is dan vaak mogelijk een snellader aan te schaffen die de laadtijd van de accu aardig kan inkorten.

Meer
115,00
Gratis Verzending

Batavus

Batavus-Koga acculader 3 pins 2006-2013

Deze acculader is geschikt voor de Batavus, Sparta en Koga frame accu's van het ION type met 3 pins aansluiting.

Meer
95,00
Gratis Verzending

E-bike acculader DC plug 36V

Waarom zou je een nieuwe acculader kopen?

Wordt je accu niet meer opgeladen en je weet zeker dat de accu goed is, ga je op zoek naar een nieuwe lader. Noodzakelijk is vervanging ook als de isolatie van de vaste bekabeling of het huis stuk is, er een kabelbreuk is, enzovoort, veiligheid staat voorop. Maar er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Bijvoorbeeld als extra lader voor op de camping of voor op het werk. Ben je ontevreden omdat de laadtijd van je fietsaccu te lang duurt? Wil je de laadtijd van je accu inkorten is de aanschaf van een snellader een goed idee.

 

Meer
60,00
Gratis Verzending

Gazelle

Gazelle innergy acculader 36V

ckground_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"amxenp9","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0ckground_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"a990282","elements":[{"content":"

Wanneer schaf je een nieuwe lader aan?

Het eerste argument om een nieuwe lader te kopen is natuurlijk dat de oude het niet meer doet, maar er zijn meer redenen. Maar dat is niet de enige reden om een acculader te vernieuwen, als de behuizing stuk is, of het onvervangbare snoer is beschadigd, ga je met het oog op de veiligheid op zoek naar een nieuwe. Er zijn ook “luxe” redenen om een nieuwe lader aan te schaffen. Bijvoorbeeld als extra lader voor op de camping of voor op het werk. Duurt het laden je te lang af? Het is dan vaak mogelijk een snellader aan te schaffen die de laadtijd van de accu aardig kan inkorten.

round_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"b8hifba"}]}]}],"pid":"xuyqjj3081uw"}[/mgz_pagebuilder] Meer
59,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 33

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.