pro rider elektrische rolstoel

Een inklapbare elektrische rolstoel

Inklapbare elektrische rolstoelen bieden een uitstekende combinatie van gemotoriseerde ondersteuning en draagbaarheid. Bij KWS Seuren zorgen we ervoor dat uw avonturen niet worden beperkt door een falende accu. Of u nu een nieuwe accu nodig heeft of uw bestaande accu wilt laten reviseren, wij staan voor u klaar om u te helpen.

Wat is de actieradius van een elektrische rolstoel?

De actieradius van uw elektrische rolstoel is sterk afhankelijk van de kwaliteit en de conditie van de accu. Bij KWS Seuren kunnen we uw accu inspecteren, reviseren of vervangen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw elektrische rolstoel haalt.

Of u nu binnen of buiten rijdt, de accu is het kloppende hart van uw elektrische rolstoel. Bij KWS Seuren bieden we accu-oplossingen die zorgen voor een betrouwbare prestatie, ongeacht het terrein.

Tabel actieradius elektrische rolstoel

Hieronder ziet u een tabel waarin te zien is wat de actieradius zou zijn bij een bepaalde snelheid, stroomafname en de capaciteit van de accu. Hierin is duidelijk te zien dat niet alleen de accu veel invloed heeft op de uiteindelijke prestaties. Maar ook de stroomafname.

Km/hAccuVerbruikUrenActieradius
4 km/h10Ah4A10Ah / 4A = 2.5 uur2.5 x 4km/h = 10 km
4 km/h20Ah4A20Ah / 4A = 5 uur5 x 4km/h = 20 km
4 km/h10Ah10A10Ah / 10A = 1 uur1 x 4km/h = 4 km
4 km/h20Ah10A20Ah / 10A = 2 uur2 x 4km/h = 8 km
4 km/h10Ah20A10Ah / 20A = 0.5 uur0.5 x 4km/h = 2 km
4 km/h20Ah20A20Ah / 20A = 1 uur1 x 4km/h = 4 km

Deze tabel toont hoe de actieradius en de rij-uren drastisch afnemen als de stroomafname toeneemt, zelfs als de gemiddelde snelheid lager is.

elektrische rolstoel accu

Accu-keuze bij Aanschaf van een Rolstoel

Bij de aanschaf van een elektrische rolstoel is de keuze van een goede accu cruciaal. Een betrouwbare accu-leverancier zoals KWS Seuren, die gespecialiseerd is in het reviseren en vervangen van accu's voor elektrische rolstoelen, kan u van een duurzame en efficiënte accu voorzien. Het totale gewicht van uw elektrische rolstoel kan aanzienlijk worden beïnvloed door het type accu dat u kiest. Door te kiezen voor lichtgewicht en duurzame accu-oplossingen van KWS Seuren, haalt u het meeste uit uw rolstoel zonder in te leveren op de actieradius.

Overzicht merken:

 • E-Ability.
 • Moving Life Atto.
 • TZ.
 • Excel Qnect.
 • Smart Chair Travel.
 • Splitrider.
 • Eloflex
 • Alber
 • Whill
 • ProRider
 • Luggie
 • Smart Chair

 

Hulp nodig bij problemen van een Rolstoel accu?

Een betrouwbare accu zorgt voor meer vrijheid en onafhankelijkheid. Lichtgewicht elektrische rolstoelen bieden een uitstekende mobiliteit, en een hoogwaardige accu zorgt ervoor dat uw rolstoel altijd klaar is voor gebruik. Bij KWS Seuren bieden we accu-oplossingen die zijn ontworpen om uw mobiliteit te maximaliseren. De afstand die u kunt afleggen met uw elektrische rolstoel is direct gerelateerd aan de capaciteit en gezondheid van uw accu. Wij helpen u om uw accu in topconditie te houden of bieden vervangende accu's om uw actieradius te maximaliseren.

Bel de klantenservice

+31 (0)485 782 565

Vind antwoord op jouw vraag in ons helpcentrum

Wij hebben veel vragen al beantwoord voor je.

Naar het helpcentrum

De Flexibiliteit van een Uitneembare Accu voor uw Elektrische Rolstoel

Een uitneembare accu in een elektrische rolstoel biedt gebruikers een extra laag van gemak en toegankelijkheid. Met een uitneembare accu kunt u uw rolstoel gemakkelijk opladen, zelfs in ruimtes die niet direct toegankelijk zijn voor de rolstoel zelf. U kunt de accu uitnemen en deze op een meer toegankelijke locatie opladen, wat vooral handig is in gebouwen of huizen met beperkte toegankelijkheid.

Met een extra uitneembare accu kunt u uw actieradius significant vergroten. Terwijl één accu wordt opgeladen, kunt u de andere gebruiken, waardoor u in feite de tijd die u buitenshuis kunt doorbrengen, verdubbelt. Dit is een groot voordeel voor gebruikers die graag onafhankelijk zijn en hun dag zonder onderbrekingen willen doorkomen.  

Uitneembare accu's zijn ook gemakkelijker te onderhouden. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnspecteerd, gereinigd en indien nodig worden vervangen zonder dat de rolstoel naar een servicecentrum hoeft te worden gebracht. Dit gemak in onderhoud kan ook bijdragen aan een langere levensduur van de accu, mits deze goed wordt onderhouden.

Investeer in een betrouwbare en hoogwaardige uitneembare accu om het meeste uit uw elektrische rolstoel te halen. Het is ook raadzaam om te kiezen voor een betrouwbare leverancier of serviceprovider zoals KWS Seuren, die gespecialiseerd is in het reviseren en vervangen van accu's voor elektrische rolstoelen, om ervoor te zorgen dat uw mobiliteitshulpmiddel altijd klaar is voor gebruik wanneer u dat nodig heeft.

E bike rolstoel

Met een elektrische handbike kunt u weer genieten van uw vrijheid. U kunt langere afstanden afleggen, steile hellingen beklimmen en zelfs meedoen aan fietstochten met vrienden of familie. KWS Seuren is dé specialist in accu reparatie en revisie. Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren en reviseren van accu's voor elektrische fietsen, scooters en handbikes. Als uw elektrische handbike accu defect is, dan kunnen wij deze voor u repareren of reviseren. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Wilt u meer weten over elektrische handbikes of over de mogelijkheden voor accu reparatie en revisie? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons.