Sparta

Sparta fold-e 24V

Sparta fold-e 24V accu reviserenSparta fold-e 24V accu revisieSparta fold-e 24V accu reparatieSparta fold-e 24V accu reparerenSparta fold-e 24V accu resetSparta fold-e 24V accu resetten

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Sparta E-bike accu, is de keus van een fiets accu revisie een hele goede. De Sparta fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group

Typenummer

CZ-736A, CZ-736, CZ-739(AS)

Nominale spanning accu

24 V

Onderdeel nummer

Vouwfiets

Originele capaciteit

6 Ah

Productnaam

fold-e 24V

Merk

Sparta

KWS product code

acc-spa-fol-acc-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Sparta fold-e 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Sparta fold-e 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Sparta accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Actieradius en de invloed van een 10Ah Sparta accu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Sparta accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Sparta fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de Sparta accurevisie

Is de Sparta fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Sparta Fold-E fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, met vertrouwen verlenen wij dan ook 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. Na deze 24 maanden staan wij ook graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte Sparta E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Sparta fietsaccu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij voorkomen.