Facebook Pixel

Fietsaccu Revisie

Fietsaccu’s op merk

Uw batterij komt in aanmerking voor een fietsaccu revisie. Vindt hier uw merk in onderstaande lijst, kies de gewenste capaciteit en bestel. Staat uw accu er niet tussen? Stuur ons een mail via info@kwsseuren.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Komt u er niet uit bel ons: +31 (0) 485 78 25 65

Accel Groep

Aldi

Amslod

Antec

Altra

Altra

Anwb

Azorbike

Avancer

Babboe

Bafang

Batavus

BelAir

Bikkel

BinBike

BionX

BMZ

Bolton

Bosch

Brinckers

Bristol

B'Twin

Bulls

Cannondale

Crystalyte

Cortina

Cumberland

Dahon

D-Cycle

Derby cycle

E-bike 4all

E-bike Kit

E-Bikez

Ecotraveller

E-drive

E.move

Esolex

Fischer

Floretti

Flowbike

Flyer

FHM

Fylla

Gazelle

Giant

Govecs

Greens

Greenway

Grünberg

Haibike

Halfords

Heinzmann

Hercules

Hollandia

Infineum

Itek

Italwin

Johny Loco

Joycube

Kalkhoff

Kemp Starley

KETTLER

Keola

Koga

Kreidler

KTM

KWS Seuren

Lacros

Lishen

Matrabike

Merida

Montego

Multicycle

Nimoto

Oxford

Panasonic

Panterra

Pelikaan

Pegasus

Peper

Peugeot

Phylion

Pointer

Power Bike

Pro E-bike

Prophete

Protanium

Puch

QWIC

RIH

Raleigh

RAP

RAT

Roam

Ruhrwerk

Sachs

Samsung SDI

Saxonette

Schachner

Schwinn

Scott

Shimano

Shinga

Simplex

Sparta

Spiked

SR Suntour

Stella

Stromer

Sundvall

Tomos

TranzX

Trek

Trenergy

Union

Van Raam

Veldia

Victoria

Vogue

Yamaha

Yoku

Zero

Uw elektrische fiets accu laten reviseren bij KWS Seuren

Indien uw e bike accu aan vervanging toe is kunt u er voor kiezen om de accu allereest door ons te laten nakijken. Zodra uw accu is aangemeld via onze website ontvangt u van ons een verzendlabel. Hiermee stuurt u de accu naar ons reparatiecentrum. Ook is het mogelijk de accu en lader bij ons te komen afgeven.

Bij binnenkomst wordt uw elektrische fietsaccu ingeboekt, wij controleren of accu en lader goed zijn aangekomen samen met eventueel een sleutel of display. In de meeste gevallen hebben wij alleen uw accu en lader nodig.

Allereerst wordt genoteerd wat wij zelf constateren. Heeft de accu een uitgangspanning. Laadt de accu op?  Is de meegeleverde lader in orde? Werkt de accu nog in de fiets? Dit zijn allerlei checks om de juiste voordelige oplossing te kunnen bieden.

Bij een fiets accu revisie vervangen wij het gehele accu pakket. Dit om er zeker van te zijn dat de accu weer 100% presteerd na de revisie. Voorafgaand aan het proces kijken wij of het probleem overeenkomt met de klacht. Wij controleren de accu en lader bij binnenkomst. Indien het probleem bijvoorbeeld niet in de accu zit maar in de lader kunnen wij hiermee voorkomen dat er niet onnodig een revisie plaatsvindt. 

Tijdens deze controle achterhalen wij of het probleem voort komt uit een slijtage in de cellen. Of dat het probleem is ontstaan door de elektronica. Indien de elektronica niet meer werkt zullen wij deze indien nodig vervangen. Zodra wij constateren dat de accu versleten is kijken wij of deze nog voldoende capaciteit levert en wordt er na goedkeuring een revisie uitgevoerd.

Zodra de accu door ons revisie proces is geweest voeren wij een eindtest uit. Hier wordt de accu in een fiets geplaatst of de elektronica nog naar behoren werkt. Ook wordt tijdens de eindtest een korte vermogenstest en capaciteitstest uitgevoerd. Vervolgens wordt alles genoteerd. Zodra de accu goedgekeurd is wordt de accu uitgeboekt en kan de accu opgehaald worden of verstuurd worden.


Waarom uw e bike accu bij KWS Seuren laten reviseren.

KWS Seuren Fietsaccu’s is een bedrijf gevestigd in Beugen, Gemeente Boxmeer. Tussen Nijmegen en Venlo, met veel kennis van de elektrische aandrijflijnen van elektrische fietsen. Voor elk probleem met de ondersteuning van de E-bike kun je bij ons terecht. Accu revisie is één van de meest voorkomende reparaties bij onsbedrijf. Wij hebben een speciaal ingerichte werkplaats, met alle meet- en regelapparatuur om deze werkzaamheden perfekt te kunnen uitvoeren. Sinds 2016 a 2017 zijn wij actief in de reparatie en revisie van alle soorten merken en maten accu's. Inmiddels hebben wij een groot team van meerdere specialisten op het gebied van accu's. 


Hoe gaat het bestelproces in zijn werk

Hieronder leggen wij nog even kort uit hoe het proces bij ons precies in zijn werking gaat.

1. Zoek uw accu in de webshop

2. Kies de gewenste capaciteit

3. Plaats uw bestelling

4. Ontvang een verzendlabel per mail

5. Verpak uw accu

6. U kunt uw accu kosteloos inleveren bij een PostNL locatie

7. Wij controleren uw accu en lader op de genoemde klachten

8. Na revisie sturen we uw accu terug naar het opgegeven adres.

Waarom kiezen voor revisie in plaats van vervangen?

Testen en controleren

Wij testen en controleren uw e bike accu om te voorkomen dat uw accu niet onnodig wordt gereviseerd. In veel gevallen is uw probleem ook al met een reparatie opgelost. In een aantal gevallen kan het opgelost worden met het resetten van uw accu.

Goedkoper

Revisie van het oude accupakket is in veel gevallen stukken goedkoper. Wij maken uw accu beter dan nieuw.

Duurzaam

Alleen de slijtage delen worden vervangen van uw accu. Hierdoor hoeft u geen nieuwe accu aan te kopen. Ook is het niet nodig een nieuwe fiets te kopen omdat de accu niet meer leverbaar is.

Kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van kwalitatief goede accucellen. Dit om kwaliteit te kunnen garanderen en 2 jaar garantie te geven.

Levensduur

Wij gebruiken de nieuwste technologie accucellen. Daardoor zijn deze nog zo goed als nieuw en gaan deze nog lange tijd mee.

Top service

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk gerust eens naar de ervaringen van een van onze vorige klanten.

Garantie

Wij verlenen, bij gebruik volgens de instructies, 2 jaar garantie op onze revisiewerkzaamheden en het accupakket.

Bepaal zelf de capaciteit

Bij het bestellen van een accu revisie krijgt u de mogelijkheid te kiezen welke capaciteit het best voor u geschikt is.

Hogere capaciteiten mogelijk

Met het vervangen van het accupakket hebben wij de mogelijkheid de capaciteit te verhogen. Wij hebben accu cellen met de hoogste capaciteit van de meest betrouwbare merken zoals Panasonic en Samsung