Innemen gebruikte, defecte en versleten fietsaccu's

Met het uitbreiden van onze diensten en service wordt de vraag naar gebruikte en defecte fietsaccu's groter. Dit is de reden dat wij actief op zoek gaan naar deze onderdelen om iedereen te kunnen blijven voorzien in hun behoefte. Daarnaast willen we graag onze kennis blijven uitbreiden op het gebied van reparaties.Wij zijn op zoek naar gebruikte, defecte, of versleten fietsaccu’s die anders afgevoerd zouden worden.Heeft u nog verschillende fietsaccu’s liggen die anders afgevoerd zouden worden? Wellicht kunnen wij een groot deel van deze accu’s voor u repareren of innemen. Met de onderdelen die hier van af komen kunnen wij ons aanbod uitbreiden en onze service verbeteren.

Welke accu’s zoeken wij?

Wij zijn voornamelijk op zoek naar de bekendere merken zoals: Bosch, Gazelle, Flyer, Batavus Multicycle, Bionx en Sparta. Maar ook bijvoorbeeld de minder bekende accu’s zodat wij onze klanten altijd kunnen blijven voorzien van een oplossing.

Alle soorten

Omdat wij bezig zijn met het recyclen van lithium-accu's hebben wij ook steeds meer behoefte naar de wat minder bekende accu's

Afspraak inplannen?

Bij grotere aantallen komen wij graag langs, neem hiervoor contact met ons op.

Bel de klantenservice

+31 (0)485 782 565

Vind antwoord op jouw vraag in ons helpcentrum

Wij hebben veel vragen al beantwoord voor je.

Naar het helpcentrum

Gebruikte accu's recyclen

Lithium Cellen recycling

Recycling Lithium

Wanneer een fietsaccu capaciteit verliest doordat de lithiumcellen verouderd zijn, kiezen onze klanten ervoor om de accu te reviseren, hierbij worden de oude lithiumcellen uit de accu gehaald en worden er nieuwe cellen geplaatst. 

Op dit moment zien we dat alle verwerkers rond Nederland te weinig capaciteit bieden om alles te verwerken. Hierdoor zien we dat er een afval-file ontstaat en dat er uitgeweken moet worden naar alternatieven die zich diep in Duitsland, Scandinavië of Frankrijk bevinden met de daarmee verbonden nadelen.

Nieuwsartikel recycling
Een doos met nieuwe accucellen

Zakelijke markt

Door de weeks brengen we ook bezoeken aan onze zakelijke klanten door heel Nederland, dit doen we om onze relatie met de klant persoonlijk te maken en halen we accu’s op die afgevoerd, gerepareerd of gereviseerd moeten worden. 

Tijdens deze ritten brengen we ook bezoeken aan fietsenzaken die nog geen klant bij ons zijn, we laten deze zaken dan kennismaken met ons bedrijf en helpen de klant met een zakelijk account aanmaken als zij hier interesse in hebben.

Zakelijke klant worden?

Tweede leven van fietsaccu's (Recycling)

In een wereld die steeds sneller beweegt, is het belangrijk om een stap terug te nemen en te overwegen hoe we het milieu kunnen beschermen. Wist je dat bijna 98% van een fietsaccu recyclebaar is?

Onze aanpak In Lithium-Recycling

We zijn niet zomaar een bedrijf; we zijn pioniers in Nederland als het gaat om fietsaccu-recycling. Door accu-onderdelen te hergebruiken en grondstoffen op een verantwoorde manier te verzamelen, zijn we goed op weg naar een groenere toekomst. We zijn nu zelfs in vergevorderde gesprekken met Stibat, dé specialist op het gebied van batterijen en accu's.

Waarom Zou Dit U Interesseren?

  1. Vermindering van afval: Samen kunnen we de hoeveelheid afval aanzienlijk verminderen.
  2. Kostenbesparing: Hergebruikte materialen zijn vaak goedkoper dan nieuwe grondstoffen.
  3. Reputatie: Laat zien dat uw bedrijf actief betrokken is bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  4. Partnerschap met pioniers: We zijn een van de eerste bedrijven in Nederland die zich richten op dit soort recycling.

Samenwerken voor een duurzamere toekomst

We bevinden ons nu in de testfase en zijn op zoek naar partners die oude accu's kunnen leveren voor onze tests.