TranzX

TranzX BL-09 36V

TranzX accu 36V BL-09TranzX accu 36V TranzX accu BL-09TranzX accu TranzX fietsaccuTranzX fietsaccu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de TranzX fiets accu niet meer werkt is een TranzX batterij revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De TranzX fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Itek, Oxford, Puch, Sachs, TranzX, Union, Victoria

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

6.6 Ah

Productnaam

BL-09

Merk

TranzX

KWS product code

acc-nzx-bl-09-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn TranzX BL-09 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw TranzX BL-09 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je TranzX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

TranzX BL-09 36V

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de TranzX fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de TranzX batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal daardoor de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het revisieproces van een TranzX accurevisie

Is de TranzX batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Garantie TranzX BL09 fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw TranzX accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.