Phylion

Phylion XH370-10J of 13J - 36V

Phylion JCEB360 36V accu revisiePhylion JCEB360 36V accu reviserenPhylion JCEB360 36V accu reparatiePhylion JCEB360 36V accu reparerenPhylion JCEB360 36V accu resettenPhylion JCEB360 36V accu reset

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Phylion accu, is de keus van een fietsaccu revisie de juiste. De Phylion E-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een slechte accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze check worden batterijlader en elektronica grondig bekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de lader.

Specificaties

Geschikt voor

Batavus, Bianchi, Fischer, Joycube, Matrabike, Phylion, Popal, Puch, Sparta, Sundvall, vanBeijck

Typenummer

JCEB360

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

XH370-10J of 13J - 36V

Merk

Phylion

KWS product code

acc-phy-evo-370-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting

RCA/Tulp

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Phylion XH370-10J of 13J - 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Phylion XH370-10J of 13J - 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Phylion accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Phylion evolution XH370-10J 36V

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Phylion fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Phylion accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een Phylion accu revisie

Is de Phylion fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

XH370-10J 36V - 2 Jaar garantie op een Phylion Evolution batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Phylion accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fiets accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

XH370 fietsaccu opladen

Voor een optimale levensduur en prestatie van uw Phylion XH370 accu is het belangrijk deze goed op te laden. Uw fietsaccu opladen doet u altijd voordat u een rit gaat doen. Probeer de accu niet volledig leeg te rijden; houd het laadniveau idealiter tussen 15% en 90%. Het laadniveau kunt u controleren via de indicatoren op uw accu of fiets. Moderne Lithium Ion accu's zoals de Phylion XH370 kunnen op elk moment worden bijgeladen, wat zorgt dat uw fiets altijd klaar is voor gebruik.