Sundvall

Sundvall N 36V

sundvallsundvall elektrische fietssundvall accusudnvall fietsensudnvall e bikes36v accubatterij-n-36v_1_

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van jeSundvall fietsaccu, is de keus van eenbatterij revisie de juiste. Defiets accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit op te waarderen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, én voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Joycube, Keola, MIFA, McKenzie, Sundvall, Veldia, Yuntong Ebike, Zhenlong, van Cranenbroek

Typenummer

AHE021 / AHE022

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

N 36V

Merk

Sundvall

KWS product code

acc-sun-nnn-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Sundvall N 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Sundvall N 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Sundvall accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Sundvall N 36V

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven accu specificaties, de actieradius van de Sundvall fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Sundvall fietsaccu revisie de mogelijkheid biedt om de fiets accu capaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Hoe gaat het in zijn werk? Sundvall accu revisie

Is de Sundvall fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Garantie Sundvall N fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Sundvall accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de accu met inbegrip van de fiets acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde batterij voorkomen.