Gazelle

Gazelle easy glider groot 24V

Gazelle easy glider groot 24V accu revisieGazelle easy glider groot 24V accu reviserenGazelle easy glider groot 24V accu reparatieGazelle easy glider groot 24V accu repareren

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Let op!
Er bestaan van dit type accu 2 verschillende maten. Een grote en een kleine versie. Bekijk de afmetingen goed voordat u een bestelling plaatst.

Dit betreft een grote accu met de volgende afmetingen:
Hoogte 24cm x Breedte: 9.5cm x Diepte: 10.5cm


Omschrijving:
Zodra je Gazelle fiets accu niet meer functioneert is een Gazelle accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Gazelleaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Gazelle, Puch

Typenummer

NKY203B02, NKY233B02, NKY234B02, NKY362B2

Nominale spanning accu

24 V

Onderdeel nummer
Fabrikant code
Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

easy glider groot 24V

Merk

Gazelle

KWS product code

acc-gaz-gaz-24v

Maximale spanning lader

29.4 V

Kleur

Grijs / Wit

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Hoogte 24cm x Breedte: 9.5cm x Diepte: 10.5 cm

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

onbekend

Gewicht

2.501 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Gazelle easy glider groot 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Gazelle easy glider groot 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Gazelle accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Gazelle easy glider 24V Groot model

De Gazelle fietsaccu heeft een nominale spanning van 24V. Afhankelijk van je keuze kun je kiezen voor een hogere capaciteit, met opties van 13.4Ah (340Wh) of 16.7Ah (420Wh). Na het uitvoeren van de accurevisie zal, met behoud van dezelfde batterijspecificaties, de actieradius van de Gazelle fietsaccu weer op het niveau komen van een nieuwe accu. Dankzij de Gazelle fietsaccurevisie kun je ook overwegen om de capaciteit van de fietsaccu uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Een verdubbeling van de accucapaciteit betekent dus een verdubbeling van de afstand die je kunt fietsen.  

Werkwijze van een Gazelle accurevisie

Is de gazelle fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Gazelle easy glider groot 24V: Veelvoorkomende problemen

Naarmate de fiets accu ouder wordt kan het zijn dat de Gazelle accu klachten krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fiets accu niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt u er tegen aan lopen dat de E-bike er tijdens een E-biketocht mee ophoudt of stopt bij een percentage van om en nabij de 40%.