Shimano

Shimano derby cycle 36V

Niet beschikbaar

derby cycle accu36v accufiets accu 36vShimano-Derby cycle 36V 15AhShimano 36VShimano accu36 volt accu

Type

Omschrijving

Waarom biedt een reparateur ook nieuwe accu’s aan?Als je een kapotte of versleten fietsaccu hebt, wil je dat natuurlijk zo snel en zo voordelig mogelijk opgelost hebben. De eerste gedachte die je had was repareren, of misschien dacht je daarnaast aan een refurbished accu, daarom ben je natuurlijk ook op onze site terecht gekomen.Refurbished accu’s en accureparatie zijn inmiddels begrippen aan het worden onder de E-bikers. Soms heb je echt pech en blijkt je eigen accu niet te repareren, en tot overmaat van ramp is er ook geen refurbished vervanging mogelijk. Aangenomen dat de reparatie onmogelijk is, blijkt meestal ook nog dat refurbished niet verkrijgbaar is. Toch willen, en kunnen wij je ook in dit geval graag verder helpen. Hetzij met een hoogwaardige maar voordeligere compatibele fietsaccu, of met een originele fietsaccu.

Specificaties

Geschikt voor

Derby cycle, Kalkhoff, Shimano

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

15 Ah

Productnaam

derby cycle

Merk

Shimano

KWS product code

acc-shi-der-cyc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3.3 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Redenen om een nieuwe fietsaccu aan te schaffen

De keuze voor een nieuwe fietsaccu is niet altijd geheel vrijwillig, in een aantal gevallen is een reparatie van de bestaande fietsaccu simpelweg technisch niet mogelijk. In dat laatste geval is er vaak ook geen refurbished model verkrijgbaar. Omdat een fietsaccu die door de originele fabrikant is voorzien van beschermende software vaak niet reparabel blijkt, wordt je in je keuze beperkt. Daarnaast blijkt een zogenaamde “Smart” accu vaak ook niet reparabel te zijn. Bovendien zijn er ook nog fietsaccu’s waarvan het binnenwerk geheel in kunststof ingegoten is, en ook voor ons als fietsaccu-specialist onmogelijk te herstellen zijn. Is je fietsaccu fysiek kapot, bijvoorbeeld door een valpartij, is een reparatie vaak onmogelijk, wellicht dat in dit geval een refurbished uitvoering een goede oplossing is.

Origineel of compatibel

Hoewel origineel en compatibel in eerste oogopslag bijna identiek zijn kan de aanschafprijs het verschil maken. Steevast blijkt dat de originele fietsaccu duurder is dan een compatibele fietsaccu. De E-bike fabrikant hanteert vaak wat grotere marges zodat bijvoorbeeld reclamecampagnes, speciale acties enz. bekostigd kunnen worden. Goedkoper betekent echter niet altijd dat je mindere kwaliteit krijgt. Als wij een compatibele fietsaccu aanbieden heeft deze zich in de praktijk al bewezen, wij als fiets-accuspecialist kunnen met vakkennis het kaf van het koren scheiden als geen ander. Fietsaccu-specialist als we zijn, maken wij een afgewogen keuze in ons aanbod van compatibele fietsaccu’s, waarbij wij vooral letten op de kwaliteit. Shoppen kan lonen, maar als je gaat voor de absolute bodemprijs kom je vaak op schimmige buitenlandse websites, met even schimmige kwaliteit en garantie. Vertrouwde kwaliteit voor een redelijke prijs vind je vaak bij de fietsaccu-specialist, hij weet waar hij het over heeft, en kan een gedegen advies geven waar je als klant echt mee vooruit kan.

Aandachtspunten bij de aanschaf

Het belangrijkste bij de keuze van de fietsaccu is dat de accuspanning identiek is met de bestaande accu. Bij een hogere accuspanning is het mogelijk dat andere onderdelen van je E-bike (onherstelbaar) beschadigd raken. Veel vriendelijker is de keuze in de accucapaciteit, dit kent geen nadelen, wel voordelen. Aangenomen dat de fietsomstandigheden zoals weggesteldheid, weer, enz. gelijk blijven, zal het bereik van je E-bike evenredig toenemen bij een verhoging van de accucapaciteit. Eigenlijk is dit vergelijkbaar met de benzinetank van je auto, met een 40-literse tank kom je veel verder als met een 20-literse tank. Kort door de bocht genomen, is accucapaciteit evenredig verbonden met je actieradius, Dubbele accucapaciteit betekent ook dubbele actieradius. Praktisch moet je bij je keuze ook letten op de fysieke uitvoering van de accu, de juiste vorm en de juiste laadaansluiting.

Extra service van KWS Seuren de fietsaccu specialist.

Hebben onze technici na onderzoek van jouw ter reparatie aangeboden fietsaccu moeten concluderen dat de accu niet te redden is, is de oorzaak van de teloorgang van de accu vaak ook aan te wijzen, ook als deze buiten de accu gelegen is. De kans dat je bij ons aangeschafte nieuwe fietsaccu ten gevolge van verborgen gebreken van fiets of lader te snel stuk gaat is daarom ook flink kleiner.