Facebook Pixel
BIONX P-250 NIMH 24v accu Revisie

BIONX P-250 NIMH 24v accu Revisie

BIONX P-250 NIMH 24v accu Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 8Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
BIONX P-250 NIMH 24v accu Revisie

Kenmerken BionX p-250 accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je BionX fietsaccu, is de keus van een batterij revisie een hele goede. De BionX batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Wat u kunt verwachten van een BionX fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een BionX accu revisie

Is de BionX batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een BionX p-250 fietsaccu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw BionX batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde accu oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BIONX P-250 NIMH 24v accu Revisie