BionX

BionX R260 40.7V

BionX R260 40,7Vbionx accutrek bionx accuTrek bionx bionxbionx trek

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

De BionX accu met typenummer R260 bestaat uit een cellenpakket met 11 cellen in serie en wordt opgeladen tot ongeveer 46V met een 3-pins aansluiting. Als uw BionX R260 accu niet meer goed functioneert, biedt een BionX fietsaccu revisie een voordelige oplossing. Deze revisieprocedure onderzoekt en repareert de oorzaak van een verminderende prestatie van uw fietsaccu. Vaak kan het vervangen van de accucellen het verloren vermogen herstellen, wat de meest duurzame en kostenefficiënte oplossing is. Als er echter defecten zijn in de regelelektronica of acculader, worden deze problemen voorafgaand aan de revisie gedetecteerd en opgelost. Hierdoor kan het vervangen van de cellen in veel gevallen worden vermeden, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen. Een BionX fietsaccu revisie vergroot niet alleen de actieradius van uw e-bike, maar verlengt ook de levensduur van de accu.

Let op!
Bij een refurbished accu kan het zijn dat de de accu word geleverd zonder werkend achterlicht. BionX onderdelen zijn schaars en niet leverbaar.

Specificaties

Geschikt voor

Diamant, Trek

Nominale spanning accu

40.7 V

Originele capaciteit

6.4 Ah

Productnaam

R260

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-260-acc-40.7v

Maximale spanning lader

40.7 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

3 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX R260 40.7V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX R260 40.7V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Goed gerepareerd en netjes verzonden. Goede contactenArnold de Keijzer
Niets meer aan toe te voegenPiet du Burck
Origineel was stuk, bij fietsenmakers en trek niet te krijgen meer. Werkt nu weer prima samen met Bionx displayGerard Bouma
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff

BionX R260 40.7V

Indien uw BionX E-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een BionX fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De BionX E-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius BionX fiets accu revisie

De BionX batterij heeft een nominaal voltage van 40,7V en, afhankelijk van uw keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van 409 Wattuur of 530 Wattuur. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de BionX fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de BionX fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een BionX accurevisie

Is de BionX accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Klachten van de BionX fiets accu

Naarmate de fietsaccu slijtage vertoond dan kan het zijn dat de BionX fietsaccu klachten krijgt. Een van de meest voorkomende klachten zijn o.a. afname van de trapondersteuning tijdens een E-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig geladen fietsaccu die onhaalbaar blijkt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht mee op houdt of capituleert bij een accupercentage van rond de 40% tot 50%.