BionX

BionX RIDE+ 40.7V

bionx accuTrek BionX BionX 40,7VTrek BionX 40,7VBionX RIDE+ 40,7VTrek 40,7V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

De BionX Ride+ accu is geschikt voor verschillende e-bikes en kan gereviseerd worden naar een hogere capaciteit. Met een BionX fietsaccu revisie worden de accucellen vervangen, wat resulteert in een vergrote actieradius en een langere levensduur van de accu. Dit duurzame en kosteneffectieve proces omvat ook het opsporen en oplossen van eventuele defecten in de regelelektronica of acculader. Kies voor een BionX fietsaccu revisie en geniet van verbeterde prestaties voor uw BionX Ride+ e-bike accu.

Specificaties

Geschikt voor

Diamant, Trek

Nominale spanning accu

40.7 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

RIDE+

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-rid-407-40.7v

Maximale spanning lader

40.7 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX RIDE+ 40.7V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX RIDE+ 40.7V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Origineel was stuk, bij fietsenmakers en trek niet te krijgen meer. Werkt nu weer prima samen met Bionx displayGerard Bouma
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

BionX RIDE+ 40.7V

De BionX Ride+ accu is compatibel met diverse Trek e-bike modellen en kan worden gereviseerd voor verbeterde prestaties. Tijdens het revisieproces worden de accucellen vernieuwd, wat leidt tot een uitgebreide actieradius en een langere acculevensduur. Naast het vervangen van de cellen wordt ook de regelelektronica en de acculader onderzocht om eventuele defecten op te sporen en te herstellen. De revisie is zowel een duurzame als een kosteneffectieve manier om uw e-bike accu weer in optimale staat te brengen.

BionX RIDE+ 40.7V

De BionX Ride+ fietsaccu is veelzijdig en compatibel met een reeks Trek e-bikes. Een revisie van deze accu biedt een duurzame en voordelige manier om de capaciteit en levensduur van de accu te verbeteren. Dit proces omvat niet alleen het vernieuwen van de accucellen maar ook een grondige controle van de regelelektronica en de acculader om eventuele mankementen te identificeren en te repareren.

Specifiek voor de modellen van Trek uit 2010-2011, zoals Navigator L500, T80+ en anderen, is de BionX Ride+ accu een krachtig onderdeel met een serie van 11 cellen, een maximale laadspanning van circa 46V en een 3-pins aansluiting. Als u merkt dat de prestaties van uw BionX Ride+ accu afnemen, biedt een revisie een economisch verantwoorde en langdurige oplossing.

Over de BionX Accu Revisie: BionX RIDE+ 40.7V

Bij een revisie van uw BionX Ride+ fietsaccu wordt de accu uitvoerig onderzocht en, indien nodig, voorzien van nieuwe 18650 cellen. Dit verbetert de actieradius en de levensduur van uw accu aanzienlijk. Vaak is de oorzaak van verminderde prestaties simpelweg de slijtage van de originele accucellen.

BionX en Kwaliteitscontrole

Naast het vernieuwen van de cellen, worden ook andere mogelijke defecten in de accu zelf of in de bijbehorende apparatuur zoals de acculader en regelelektronica geïdentificeerd en hersteld. Dit helpt vaak om onnodige vervanging van onderdelen te voorkomen en bespaart daarmee kosten. Kies voor een revisie van uw BionX Ride+ accu en ervaar de voordelen van een grotere actieradius en een verlengde acculevensduur.

BionX RIDE+ 40.7V

Tijdens de revisie wordt niet alleen naar de accucellen gekeken, maar ook naar eventuele defecten in de regelelektronica of acculader. Door deze problemen voorafgaand aan de revisie te identificeren en te verhelpen, kan het vervangen van de cellen vaak worden vermeden, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen. Kies voor een BionX fietsaccu revisie voor uw BionX Ride+ accu en geniet van een grotere actieradius en een langere levensduur van uw e-bike.