BionX

BionX DL E-lycan 48V

bionx 48v batteryBionX DL E-Lycan accu BionX DL E-Lycan bionx accu 48vBionX E-Lycan accu BionX E-Lycan

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als u een BionX 48 volt accu met het typenummer DL heeft en merkt dat de batterij snel leeg raakt, kunt u overwegen om de accu te laten reviseren. Na enkele jaren neemt de capaciteit van de batterijcellen af, waardoor het bereik van de accu kleiner wordt. Na ongeveer vijf jaar is de accu versleten en is revisie noodzakelijk. Veelvoorkomende problemen met een versleten BionX accu zijn verminderde actieradius en plotselinge uitval, soms aangegeven door een knipperend lampje bij de stekkeraansluiting. Door revisie kunnen deze problemen vaak worden verholpen. Het reviseren van de accu is een kostenefficiënt en duurzaam alternatief voor het kopen van een nieuwe accu, vooral omdat veel BionX modellen niet meer leverbaar zijn. Tijdens de revisie worden de batterijcellen vervangen terwijl de behuizing en elektronica behouden blijven.

Specificaties

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

DL E-lycan

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-dle-lyc-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Wit / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX DL E-lycan 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX DL E-lycan 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

BionX DL E-lycan 48V

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je BionX fiets accu, is de gedachte aan een batterij revisie de juiste. De BionX fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden acculader en regelelektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de acculader.

Actieradius en de invloed BionX fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Het proces van de BionX ac

Is de BionX batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een BionX DL E-Lycan fiets accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, daarom geven wij twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw BionX batterij te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.