BionX

BionX RIDE+ G2 48V

BionX R260 48Vbionx trekbionxbionx accuTrek bionx trek bionx accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

De BionX Ride+ accu met typenummer G2 is een krachtige accu geschikt voor verschillende e-bikes. Deze accu bestaat uit een cellenpakket met 13 cellen in serie en heeft een nominale spanning van ongeveer 48V. De accu wordt geladen met een coaxiale stekker met een geel ringetje. Als uw BionX Ride+ accu niet meer optimaal functioneert, biedt een BionX fietsaccu revisie een voordelige en duurzame oplossing.

Tijdens de BionX fietsaccu revisie wordt uw accu zorgvuldig onderzocht en gereviseerd, wat resulteert in een verhoogde capaciteit. Dit leidt tot een grotere actieradius en een langere levensduur van uw e-bike accu. Vaak wordt prestatieverlies veroorzaakt door normale slijtage van de accucellen, maar ook eventuele defecten in de regelelektronica of acculader worden geïdentificeerd en opgelost tijdens de revisie.

Door deze aanpak kan het vervangen van de cellen vaak worden vermeden, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen. Kies daarom voor een BionX fietsaccu revisie voor uw BionX Ride+ accu en geniet van een verbeterde actieradius en een verlengde levensduur van uw e-bike.

Specificaties

Geschikt voor

Diamant, Trek

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

6.6 Ah

Productnaam

RIDE+ G2 - R260 - 48V

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-rid-g20-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX RIDE+ G2 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX RIDE+ G2 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Origineel was stuk, bij fietsenmakers en trek niet te krijgen meer. Werkt nu weer prima samen met Bionx displayGerard Bouma
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

BionX RIDE+ G2 48V

Als je BionX fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een BionX fiets accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fietsaccucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte fietsaccu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze controle worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vervangen van de lader.

Actieradius van een BionX fiets accu revisie

De BionX batterij heeft een voltage van 48V. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze van een BionX accu revisie

Is de BionX fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.