BionX

BionX DV 01-5560 48V

BionX DV 01-5560 48v accuBionX DV 01-5560bionx accu 48vbionx 48vbionx accubionx accu resettenBionX DV 01-5560 48V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als u een BionX accu met typenummer DV 01-5560 en een spanning van 48V heeft, en u merkt dat de batterij snel leeg raakt, kunt u overwegen om de accu te laten reviseren. Na verloop van tijd neemt de capaciteit van de batterijcellen af, wat resulteert in een verminderde actieradius van de accu. Na ongeveer vijf jaar is de accu versleten en is revisie noodzakelijk. Veelvoorkomende problemen bij een versleten BionX accu met typenummer DV 01-5560 zijn een beperkt bereik en plotselinge uitval, soms aangegeven door een knipperend lampje bij de stekkeraansluiting. Door middel van revisie kunnen deze problemen vaak worden opgelost. Het reviseren van de accu met typenummer DV 01-5560 is een kostenefficiënt en duurzaam alternatief voor de aanschaf van een nieuwe accu, vooral omdat veel BionX modellen niet langer verkrijgbaar zijn. Tijdens de revisie worden de batterijcellen vervangen, terwijl de behuizing en elektronica behouden blijven.

Specificaties

Typenummer

DV 01-5560

Nominale spanning accu

48 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

DV 01-5560

Merk

BionX

KWS product code

acc-bio-dv0-155-48v

Maximale spanning lader

48 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn BionX DV 01-5560 48V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw BionX DV 01-5560 48V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je BionX accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

BionX DV 01-5560 48V

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je BionX fietsaccu, is de keus van een fiets accu revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius en de invloed BionX accu revisie

De BionX fietsaccu heeft een voltage van 48V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van 10,05Ah 470Wh of 13,4Ah 627,12Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk?

Is de BionX batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een BionX DV 01-5560 fiets accu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voor aan, daarom verlenen wij graag 2 jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw BionX fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gerepareerde batterij voorkomen.