Fylla

Fylla EQ 24V

fylla-eq-bike-10.5ah-24v-rotated_1_

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Indien uw Fylla E-bike accu niet meer naar behoren werkt is een Fylla e-bike accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Fylla fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitsverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Fylla, Hercules, Protanium, Vogue

Typenummer

Fylla (Super-S, InsideOut), Vogue, Protanium, Hercules

Nominale spanning accu

24 V

Onderdeel nummer

PROTANIUM SUPER SLIM

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

EQ 24V

Merk

Fylla

KWS product code

acc-fyl-eq-acc-24v

Maximale spanning lader

29 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting

DC

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Fylla EQ 24V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Fylla EQ 24V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Fylla accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Fylla EQ 24V

De Fylla fiets accu heeft een voltage van 25,2V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van 14,5Ah 365Wh of 16,7Ah 420Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Fylla fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Fylla fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze tijdens de Fylla accurevisie

Is de Fylla fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Vaker voorkomende problemen van de Fylla EQ BIKE fiets accu

Naarmate de fiets accu ouder wordt dan kan het zijn dat de Fylla fietsaccu problemen krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een E-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaa