Protanium

Protanium inside frame 36V

Protanium inside frame 36Vprotanium accu 36vprotanium accuprotanium36v accufiets accu 36v

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van jeProtanium batterij, is de gedachte aan eenaccu revisie de juiste. De Protanium batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Matrabike, Protanium

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

13.4 Ah

Productnaam

inside frame 36V

Merk

Protanium

KWS product code

acc-tan-ins-fra-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Protanium inside frame 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Protanium inside frame 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Protanium accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Kenmerken Protanium inside accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Protanium batterij, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De Protanium batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Protanium inside frame 36V

Als de prestaties van je Protanium-batterij niet meer aan je verwachtingen voldoen, biedt onze Protanium-batterijrevisie de perfecte oplossing. Het is de meest effectieve methode om de oorzaak van een minder presterende e-bike-accu aan te pakken. Zelfs versleten en oude fietsaccu's kunnen vaak weer tot hun oorspronkelijke prestaties worden gebracht door de accucellen te vernieuwen. Vaak wordt capaciteitsverlies veroorzaakt door normale slijtage van de accucellen, en het vernieuwen van deze cellen is dan de beste, meest duurzame en kosteneffectieve oplossing. In sommige gevallen kan prestatieverlies echter te wijten zijn aan defecten in de regelelektronica of de acculader. We ontdekken en verhelpen deze problemen vóór de revisie, wat vaak betekent dat het vernieuwen van de cellen niet nodig is, waardoor kosten worden bespaard.

Vergroot de Actieradius met een Protanium Batterij revisie

Bij een Protanium fietsaccu-revisie heb je de controle over de gewenste capaciteit. Na de revisie zal, met behoud van dezelfde specificaties als je huidige fietsaccu, de actieradius van je Protanium-fietsaccu weer op het niveau van een nieuwe accu zijn. Onze Protanium-accurevisie biedt ook de mogelijkheid om de capaciteit van de fietsaccu uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Een verdubbeling van de accucapaciteit betekent een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het Revisieproces van een Protanium Accu

Zodra je Protanium-batterij onze werkplaats bereikt, onderzoeken we deze grondig om de bron van eventuele problemen vast te stellen. Onze diagnose richt zich op het identificeren en verhelpen van zowel de symptomen als de onderliggende oorzaken ervan. Verminderde accuprestaties kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte acculader, fietselektronica of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak een combinatie van oorzaak en gevolg. Voordat we je gereviseerde accu retourneren, wordt deze opnieuw opgeladen en ontladen terwijl we alle belangrijke accuparameters nauwkeurig meten met speciale meet- en testapparatuur. Pas nadat al deze tests de hoge kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt je gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.