Fylla

Fylla X1 excimer 36V

Fylla accu Excimer 36V Fylla accu Excimer fylla accuFylla fietsaccu Excimer 36V Fylla fietsaccu X1 Excimer 36V Fylla accu X1 Excimer 36V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je Fylla fietsaccu niet meer naar behoren functioneert is een Fylla fiets accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Daar een haperende accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden lader en BMS grondig bekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de lader.

Specificaties

Geschikt voor

Fylla

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

X1 excimer 36V

Merk

Fylla

KWS product code

acc-fyl-x1-exc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Antraciet

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

3 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Fylla X1 excimer 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Fylla X1 excimer 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Fylla accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Fylla X1 excimer 36V

De Fylla batterij heeft een nominaal voltage van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere capaciteit te kiezen van 14,5Ah 522Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Fylla batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Fylla fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Fylla accurevisie

Is de Fylla batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.

Vaker voorkomende problemen van de Fylla X1 Excimer accu

De Fylla fiets accu is over het algemeen een goede fietsaccu. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een E-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van om en nabij de 15% tot 30%.