Facebook Pixel

Stella

Stella accu revisie

Na een Stella accu revisie is je elektrische fiets weer in staat om zonder bijladen grote fietstochten af te leggen. Bij een accu revisie worden de elektrische cellen in je fietsaccu vernieuwd. De overige onderdelen van de aandrijfljn hergebruikt. Daardoor is een Stella accu revisie veel goedkoper dan een nieuwe accu, terwijl het resultaat hetzelfde is. Je kunt een accu revisie laten uitvoeren door de specialisten van KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat bedrijf heeft in de loop der tijd veel expertise opgebouwd op het gebied van herstellen van accu’s.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
 1. Stella DC36 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 2. Bosch Powerpack 400
  Rating:
  0%
  € 540,00
 3. Bosch Fietsaccu Active / Performance 17Ah (624Wh) Nieuw
  Rating:
  0%
  € 749,00
 4. Bosch Fietsaccu Active / Performance 21Ah (745Wh) Nieuw
  Rating:
  0%
  € 899,00
 5. Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 6. Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie
  Vanaf € 375,00
 7. Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 8. Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 9. Shimano Accu Steps E-series Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 10. Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie
  Vanaf € 335,00
 11. Kemp Starley accu LIFEPO4 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Populariteit van Stella elektrische fietsen

Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in een elektrische fiets, kan het merk Stella je in de afgelopen jaren niet zijn ontgaan. Het bedrijf voert intensieve campagnes op tv en internet om het rijden op een elektrische fiets onder de aandacht te brengen. Stella heeft daardoor beslist bijgedragen aan de populariteit van de elektrische fiets. De fietsen die het bedrijf zelf produceert zitten qua prijs aan de onderzijde van de middenklasse. Stella besteedt veel aandacht aan service. Als je een elektrische fiets aanschaft wordt die kant-en-klaar thuis afgeleverd. Op de fietsen wordt vijf jaar garantie gegeven. 


Veelverkocht model Stella Vicenza accu

Een van de meeste verkochte Stella fietsen is misschien wel de Stella Vicenza. Eerst geleverd met een voorwielmotor in combinatie met een Stella bagagedrager accu. Tegenwoordig maakt Stella meer gebruik van de Bosch middenmotoren in combinatie met de Bosch Powerpack bagage drager accu of frame accu van Bosch. Ook zijn er een aantal Shimano Steps middenmotor aandrijvingen op de markt. Waarvan de shimano steps 500Wh een veelvoorkomende accu is.


Stella accu vervangen

Een stella accu vervangen kan bij ons op meerdere manieren. Wij bieden nieuwe accu's, compatibles en revisies aan. Bij de revisie van uw huidige accu kijken wij allereerst de accu in zijn geheel na. De accu, lader en elektronica. Dit om er zeker van te zijn dat bij het vervangen van de accu, deze ook weer naar behoren zal presteren.


De noodzaak van een Stella accu revisie

Net zoals bij alle elektrische fietsen het geval is, zal de accu van een Stella fiets er, net als van Amslod en Sparta, na een aantal jaren fietsen de brui aan geven. Je merkt dat doordat je steeds minder ver kunt rijden met een volledig opgeladen accu. Met een Stella accu revisie is dat op te lossen. Bij een Stella accu revisie worden er nieuwe elektrische cellen in de accu  geplaatst. Dan kun je weer even ver fietsen als vroeger toen de fiets nog nieuw was. Een Stella accu revisie kost tussen 300 en 450 euro. Dat is goedkoper dan de aanschafprijs van een nieuwe accu.


Stella accu problemen

Een aantal problemen die naar boven zijn gekomen van de Stella accu's, zijn onder andere defecte elektronica van bijvoorbeeld de Stella type 2. Defecte laders, afgenomen capaciteit na een aantal jaren. Of simpelweg waterschade. De accu's zijn spatwaterdicht, wat betekent dat de accu's met de aluminium behuizing niet altijd tegen zware regenbuien kunnen. 


Moderne elektrische cellen bij een Stella accu revisie

Als je een wat oudere Stella fiets hebt, zit daar vaak een accu met NiCad cellen in. Die cellen hebben last van het bekende en gevreesde geheugen effect. Dat betekent dat ze vrij snel niet meer volledig op te laden zijn. De cellen die tijdens een Stella accu revisie worden gemonteerd zijn van het nieuwste type Li-Ion. Die cellen hebben hoegenaamd geen last van geheugen effect. Daardoor is de accu na een Stella accu revisie prettiger te gebruiken. Je hoeft minder goed op te letten hoe vaak en hoe lang je de accu oplaadt.


Accu E-bike Stella

De wijze waarop je een accu gebruikt na een Stella accu revisie is minder kritisch dan voorheen. Maar er zijn een paar dingen waar je op moet letten. Een accu is erg gevoelig voor vocht. Let er dus goed op dat je accu niet nat kan worden door regenbuien. Je moet de accu ook niet helemaal leeg laten lopen. Dat kan leiden tot diepteontlading, waarbij de cellen beschadigen. Maak er dus een gewoonte van om de accu elke maand tot minimaal de helft op te laden, ook als je de fiets niet gebruikt.