Bosch

Bosch powertube 400 verticaal 36V

Bosch Powertube fietsaccu Revisiebosch powertube 400whbosch 500 powertubeBosch Powertube fietsaccubosch powertube 500 horizontaalBosch Powertube

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Mogelijke reparaties

Dit is een greep uit de reparaties die wij aanbieden voor dit type accu.

Omschrijving

De Powertube 400 Verticaal is een accu die in het frame van je fiets wordt geplaatst. Met een capaciteit van 11,6Ah en een spanning van 36V biedt deze accu krachtige prestaties. In het geval van eventuele problemen is de accu te repareren, wat betekent dat het mogelijk is om de accu te herstellen en weer in optimale staat te brengen. Daarnaast bieden wij ook refurbished batterijen aan, die zorgvuldig zijn nagekeken en klaar zijn voor gebruik. Met de Powertube 400 Verticaal en onze opties voor refurbished batterijen zorgen we ervoor dat je kunt blijven genieten van betrouwbare en efficiënte energie voor je elektrische fiets.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Apache, Batavus, Bergamont, Cannondale, Canyon, Centurion, Conway, Cube, Diamant, Dutch ID, Ebike-Manufaktur, Falter Bikes, Flyer, Gazelle, Gepida, Ghost, Giant, Haibike, Kalkhoff, Koga, Ortler, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Stella, Trek, Venturelli, Victoria, Winora, Zemo

Typenummer

BBP281

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Intube

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

powertube 400 verticaal

Merk

Bosch

KWS product code

acc-bos-tub-400-ver-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Ovaal

Afmetingen

34.9 x 6.5 x 8.4

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 15 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

2.8 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt reparatie van mijn Bosch powertube 400 verticaal 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bosch powertube 400 verticaal 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Bosch accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Van verzending tot ontvangst van de accu is het duidelijk wat er gedaan wordt en wat de kosten zijn. In mijn geval is het Batterij Management Systeem defect , een probleem wat bij Bosch powerpack fiets accu's vaker voorkomt. De accu is doorgemeten en je krijgt een berichtje wat de status is van je accu en of je die wil laten repareren. In mijn geval is het BMS vernieuwd. Na betaling van de kosten is de accu weer naar mij opgestuurd. In een woord ik ben superblij dat de reparatie is uitgevoerd tegen redelijke kosten en dat ik geen nieuwe accu bij de fietsenmaker heb gekocht.Thijs Waters
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Optimaliseer uw Bosch PowerTube 400 Verticaal 36V met onze reparatiediensten

De Bosch PowerTube 400 Verticaal 36V is een veelgebruikte accu in elektrische fietsen, maar na verloop van tijd kunnen er problemen ontstaan zoals verminderde capaciteit en storingen in de trapondersteuning. Bij KWS Seuren bieden we de perfecte oplossing: reparatie van uw Bosch PowerTube 400 Verticaal 36V accu.

Grondige diagnose voor precisiewerk

Onze ervaren technici beginnen met een grondige diagnose om de specifieke problemen vast te stellen. Of het nu gaat om defecte cellen, elektronische storingen of andere kwesties, we sporen de oorzaak op en zorgen ervoor dat uw accu weer optimaal presteert.

Uitgebreide tests voor gegarandeerde kwaliteit

Na de reparatie onderwerpen we de accu aan uitgebreide tests om te verzekeren dat deze voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. Dit garandeert dat uw Bosch PowerTube 400 Verticaal 36V accu weer betrouwbaar en krachtig is.

Een kosteneffectieve en milieuvriendelijke keuze

Reparatie is niet alleen kosteneffectief, maar ook milieuvriendelijk. Het voorkomt onnodige verspilling van materialen en grondstoffen die betrokken zijn bij het maken van nieuwe accu's.

KWS Seuren: uw partner in accureparaties

Bij KWS Seuren staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Daarom bieden we uitgebreide garanties op al onze reparaties en gebruikte materialen. Kies voor de reparatiediensten van KWS Seuren om uw Bosch PowerTube 400 Verticaal 36V accu weer in topconditie te brengen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw elektrische fiets.