Stella

Stella type 2 36V 17.5Ah

Stella Accu 36V Type 2 Revisie (inclusief nieuwe lader)Stella Accu 36V Type 2 Revisie Stella Accu 36V Type 2Stella Accu 36Vstella fietsaccu accu 36v Type 2stella fietsaccu accu 36v

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving


Vervangen van de laadpoortbij revisie.Indien de accu een 5 pins laadpoort heeft, zullen wij de laadpoort van de accu ombouwen naar een nieuw type laadpoort, inclusief een nieuwe lader. Dit is verband met de nieuwe printplaat die tijdens revisie ook vervangen word. De oude lader is dan niet meer werkzaam. Revisie is dan inclusief een nieuwe lader.

Als de accu een ronde enkel pins laadpoort heeft, zal er geen nieuwe lader bij worden geleverd. De oude lader is dan werkzaam op de accu.

Bij een nieuwe accu leveren wij standaard een nieuwe lader mee.

Uw Stella accu reviserenIndien uw Stella E-bike accu niet meer naar behoren werkt is een Stella accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te vervangen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

EYXON, Stella, vanBeijck

Typenummer

4260360832185

Nominale spanning accu

36 V

Fabrikant code

P1051927

Originele capaciteit

17.5 Ah

Productnaam

type 2 36V

Merk

Stella

KWS product code

acc-ste-typ-002-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

385 x 150 x 68 mm

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3.2 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Stella type 2 36V 17.5Ah?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Stella type 2 36V 17.5Ah in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Stella accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Fietsaccu's nagekeken. Prima service.Bert Kellenaers
De gereviseerde Stella accu in goede orde ontvangen. Nog geen idee wat de verbeteringen zijn. Moet ik nog gaan ervaren de komende tijd. Op dat vlak kan ik nog geen reactie geven.Hans van der Ham
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen

Stella accu type 2 36V

Kiest u voor een Stella batterij revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Stella accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Stella fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Het proces van de Stella accurevisie

Is de Stella accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Stella fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzaam mogelijke en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Stella batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor kunt u eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.