Bosch

Bosch powertube 625 horizontaal 36V

Bosch powertube 625 horizontaal accu revisieBosch powertube 625 horizontaal accu reviserenBosch powertube 625 horizontaal accu reparerenBosch powertube 625 horizontaal accu reparatieBosch powertube 625 horizontaal accu resettenBosch powertube 625 horizontaal accu resetHorizontaal check

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Mogelijke reparaties

Dit is een greep uit de reparaties die wij aanbieden voor dit type accu.

Omschrijving

Verhoog de prestaties van uw elektrische fiets met een refurbished Bosch Powertube accu. Kies voor duurzaamheid en kostenbesparing met onze gereviseerde accu's, die net zo betrouwbaar zijn als nieuwe exemplaren en worden geleverd met 2 jaar garantie. Bepaal zelf de gewenste capaciteit en geniet van een verlengde actieradius. Of u nu een tweede accu wilt voor langere fietstochten of een vervanging nodig heeft voor uw defecte Bosch accu, onze refurbished optie biedt een uitstekende oplossing. Elk accu wordt zorgvuldig getest en gecontroleerd tijdens het productieproces, zodat veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Met een gebruikte behuizing en een nieuw cellenpakket is onze refurbished Bosch Powertube accu een duurzaam en voordelig alternatief voor een nieuwe accu. Profiteer van topkwaliteit accucellen en verdubbel uw fietsafstand met deze uitstekende keuze voor sportieve fietsers.

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Apache, Batavus, Bergamont, Cannondale, Canyon, Centurion, Conway, Cube, Diamant, Dutch ID, Ebike-Manufaktur, Falter Bikes, Flyer, Gazelle, Gepida, Ghost, Giant, Haibike, Kalkhoff, Koga, Ortler, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Stella, Trek, Venturelli, Victoria, Winora, Zemo

Typenummer

BBP290

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Intube

Originele capaciteit

16.7 Ah

Productnaam

powertube 625 horizontaal

Merk

Bosch

KWS product code

acc-bos-tub-625-hor-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Ovaal

Afmetingen

41.6x6.5x8.4

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3.5 kg

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt reparatie van mijn Bosch powertube 625 horizontaal 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Bosch powertube 625 horizontaal 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Bosch accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Van verzending tot ontvangst van de accu is het duidelijk wat er gedaan wordt en wat de kosten zijn. In mijn geval is het Batterij Management Systeem defect , een probleem wat bij Bosch powerpack fiets accu's vaker voorkomt. De accu is doorgemeten en je krijgt een berichtje wat de status is van je accu en of je die wil laten repareren. In mijn geval is het BMS vernieuwd. Na betaling van de kosten is de accu weer naar mij opgestuurd. In een woord ik ben superblij dat de reparatie is uitgevoerd tegen redelijke kosten en dat ik geen nieuwe accu bij de fietsenmaker heb gekocht.Thijs Waters
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Bosch powertube 625 horizontaal 36V

Een refurbished accu is een mooi alternatief voor een revisie of een nieuw product. U kunt kiezen voor een Bosch refurbished fiets accu. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kosten, maar ook het stukje duurzaamheid, kan een reden zijn om een refurbished accu te verkiezen. Een refurbished Bosch E-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch Powertube, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een super product krijgt.

De fiets afstand van de Refurbished Bosch powertube

Kiest u voor een refurbished Bosch accu, dan bepaalt u welke capaciteit u wil. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de huidige actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch batterij nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je batterij te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als u bijvoorbeeld weinig tussenstops heeft om tussendoor te laden. Daarnaast is een refurbished fiets accu natuurlijk ook gewoon in te zetten als vervanging van een gebruikte Bosch fietsaccu.

Eindtest Bosch horizontaal accu

Tijdens het maken van de Refurbished Bosch E-bike accu is veiligheid en kwaliteit het belangrijkste gegeven. Tijdens het maken van de fietsaccu wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende check. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcontrole. Tijdens deze eindcontrole wordt in de fiets gecontroleerd of alles naar wens functioneert. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een complete ontlaad en laad sessie ingezet waarbij de prestaties van de Bosch accu doorlopend nauwkeurig worden bijgehouden.

Een top tweedehands E-bike accu heeft een gebruikte behuizing met daarin een nieuw cellenpakket. De fietsaccu is geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer verschillende jaren fietsplezier.

Kenmerken Refurbished Bosch Powertube 625

De vervangende refurbished Bosch Powertube is een zeer duurzaam product. De batterij behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter nieuw. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fiets accu. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch worden uitsluitend hoge kwaliteit producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun afstand met de refurbished als tweede fiets accu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de defecte Bosch.