Facebook Pixel
BionX PL-250 LI-ION 26V accu Revisie

BionX PL-250 LI-ION 26V accu Revisie

BionX PL-250 LI-ION 26V accu Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 9,6Ah
Spanning/Volt: 26V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00
SKU
BionX PL-250 LI-ION 26V accu Revisie

Specificaties BionX PL-250 batterij revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je BionX e-bike accu, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De BionX fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de e-bike accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een haperende e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden batterijlader en BMS grondig nagekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de lader.


Te verwachten actieradius van een BionX batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de BionX accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe werkt het? Een BionX accurevisie

Is de BionX fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een BionX PL-250 batterij revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, hierom geven wij twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook zijn er mogelijkheden om uw BionX accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde accu oplossen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BionX PL-250 LI-ION 26V accu Revisie