Zerobike

Zerobike E06 60V

Zerobikes 60VZerobikes e-scooter 60VZerobikes e-scooter accu 60VZerobikes e-scooter accu 60V revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Zerobikes 19TB1119 / 46-08227 accu, is de keus van een batterij revisie een hele goede. De motoraccu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude motoraccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle motoraccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze check worden acculader en BMS grondig onderzocht zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de batterijlader.

Specificaties

Typenummer

E06

Nominale spanning accu

60 V

Originele capaciteit

28.9 Ah

Productnaam

E06

Merk

Zerobike

KWS product code

acc-ero-e06-acc-60v

Maximale spanning lader

60 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische scooter

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

30 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Zerobike E06 60V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Zerobike E06 60V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Zerobike accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Te verwachten actieradius van een Zerobikes batterij revisie

Kiest u voor een Zerobikes motoraccu revisie dan bepaalt u welke capaciteit u wil hebben. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven motoraccuspecificaties, de actieradius van de Zerobikes motor accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Zerobikes motoraccurevisie de mogelijkheid biedt om de motor accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te rijden afstand.

Het proces van de Zerobikes accurevisie

Is de Zerobikes motoraccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Klachten van de Zerobikes 19TB1119 / 46-08227 motor accu

Naarmate de motoraccu slijt dan kan het zijn dat de Zerobikes accu klachten krijgt. Een van de meest voorkomende klachten is onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen batterij niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de motor er tijdens een tocht het opeens niet meer doet of stopt bij een ladingspercentage van rond de 50%.