Pointer

Pointer calora 36V

Pointer calora 36V accu revisiePointer calora 36V accu reviserenPointer calora 36V accu reparatiePointer calora 36V accu reparerenPointer calora 36V accu reset

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

In het geval dat de Pointer E-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Pointer E-bike accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De Pointer fiets accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een slechte accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden acculader en elektronica grondig nagekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de lader.

Specificaties

Geschikt voor

Aldi, Ansmann, Greenway, Hollandia, Johny Loco, Kalkhoff, Rivel, Union, Victoria, Vogue

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

9 Ah

Productnaam

calora 36V

Merk

Pointer

KWS product code

acc-poi-cal-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Pointer calora 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Pointer calora 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Pointer accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Optimaliseer je Fietservaring met Pointer Accurevisie

Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een goed presterende Pointer calora 36V accu voor je e-bike. Soms kunnen batterijproblemen echter optreden en je rijplezier verstoren. Maak je geen zorgen, onze deskundige technici kunnen deze problemen voor je oplossen, vaak voordat je aan de aanschaf van een nieuwe accu hoeft te denken.

Pointer Accurevisie: Topkwaliteit en Service

Bij KWS Seuren staat kwaliteit, uitstekende service en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom bieden we maar liefst 2 jaar garantie op al onze werkzaamheden en gebruikte materialen. Onze accurevisie zorgt ervoor dat je Pointer calora 36V accu weer volledig en betrouwbaar functioneert, zodat je maximaal plezier kunt beleven aan je e-bike ritten. We beginnen met gratis verzending van je accu en lader en kunnen bovendien speciale tests uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen. Zo ben je verzekerd van een grondig gereviseerde en betrouwbare accu. Bij KWS Seuren draait alles om het optimaliseren van je fietservaring met onze geavanceerde Pointer accurevisie!

Hoe het Werkt

Wanneer je Pointer accu onze werkplaats bereikt, voeren we een uitgebreide diagnose uit om eventuele problemen vast te stellen. We onderzoeken de staat van de accu en andere relevante componenten om een volledig beeld te krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag om deze problemen op te lossen en de accu te herstellen naar optimale prestaties.

Herstel de Kracht van je E-bike Accu

Met onze Pointer accurevisie kun je de prestaties van je fietsaccu weer naar een hoog niveau tillen, volledig afgestemd op jouw behoeften. Na onze grondige revisie kan je Pointer calora 36V accu weer net zo krachtig zijn als toen hij nieuw was. We kunnen zelfs de batterijcapaciteit vergroten, zodat je nog langere afstanden kunt afleggen.