Matrabike

Matrabike pro e-bike 36V

Matrabike pro e-bike 36VPRO e-bike accuPRO e-bike battery 36V PRO e-bike battery PRO e-bike 36VPRO e-bike accu 36V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Matrabike fietsaccu, is de keus van een fiets accu revisie een hele goede. De accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de E-bike accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Cross, Dutchebike, Eco Traveller, Kemp starley, Matrabike, Trenergy

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

pro e-bike 36V

Merk

Matrabike

KWS product code

acc-tra-pro-ebi-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Matrabike pro e-bike 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Matrabike pro e-bike 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Matrabike accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Matrabike pro e-bike 36V

Kiest u voor een Matrabike accu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Matrabike accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Matrabike fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe werkt het? Een Matrabike accurevisie

Is de Matrabike fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

2 Jaar garantie op een Matrabike fietsaccu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, daarom geven wij graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Matrabike batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fietsacculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde batterij voorkomen.