Pointer

Pointer promovec 36V

Pointer Promovec 36V RevisiePointer Promovec 36VPromovec 36Vpromovec accu 36v 11.6 ahPointer 36Vpointer 36v 9ah

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Pointer accu, is de keus van een E-bike accu revisie een hele goede. De Pointer batterijrevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende E-bike accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te verkrijgen. Daar een slechte batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief batterijlader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden batterijlader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

Bergamont, Christiania Bikes, Pointer, Promovec, Winther

Typenummer

50040, 50040-BL, 50041, 50041-1, 50041-BL, 50041-CH, 50172, 50173, 50173-BL, 50173S, 50173S-BL, 50174, 50680, 50680-BL

Nominale spanning accu

36 V

Fabrikant code

50041-1-BL

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

promovec 36V

Merk

Pointer

KWS product code

acc-poi-pro-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Pointer promovec 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Pointer promovec 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Pointer accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Pointer promovec 36V

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Pointer accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Pointer fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Pointer accurevisie

Is de Pointer batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Garantie Pointer Promovec fiets accu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom geven wij 2 jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Pointer fiets accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de accu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde accu oplossen.