Facebook Pixel

Flyer

Flyer accu revisie

Je sportieve prestaties krijgen een flinke boost als je een Flyer accu revisie laat uitvoeren. Na het vernieuwen van de oplaadbare cellen in je accupack kun je veel verder fietsen met een volle accu. Voor de eigenaren van een Flyer elektrische fiets is dat belangrijk. De E-bikes van dit Zwitserse merk zijn bedoeld voor fietsers die van een uitdaging houden. Flyer heeft talloze sportieve modellen E-bikes op de markt. Maar net zoals de vergelijkbare modellen van Trek en Cannondale lopen ook de prestaties van de accu na een aantal jaren terug. Met een Flyer accu revisie kun je dat verhelpen.

Producten 1-8 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flyer

Flyer NKY190B02 24V

Meer
Vanaf 275,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer plus 26V

Meer
275,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer next generation 36V

Meer
Vanaf 375,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch active performance 36V

Meer
Gratis Verzending

Flyer SIB 36V (ronde connector)

Meer
Vanaf 550,00
Gratis Verzending

Flyer SIB 36V (rechthoekige connector)

Meer
Vanaf 395,00
Gratis Verzending

Bosch powerpack classic 36V

Meer
Vanaf 509,00
Gratis Verzending

Flyer SIB 36V 750Wh

Meer
Vanaf 485,00
Gratis Verzending

Producten 1-8 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een Flyer accu revisie?

Een Flyer accu revisie is een optimalisatie van het elektrische systeem van je E-bike. Je moet het accupack, de oplader en eventuele andere elektrische componenten opsturen. Deze onderdelen worden als dat nodig is vernieuwd en opnieuw ingeregeld. Dat betekent onder anderen dat de versleten elektrische cellen worden vervangen door nieuwe. Daarvoor worden moderne li-ion-exemplaren gebruikt. Na een Flyer accu revisie krijg je je accupack terug in de beste conditie die denkbaar is. Soms kun je met een volle accu zelfs verder fietsen dan toen je fiets nieuw was.


Bestellen van een Flyer accu revisie

Een Flyer accu revisie wordt uitgevoerd door de professionele monteurs van KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat bedrijf is gevestigd in de buurt van Nijmegen. Om een Flyer accu revisie uit te laten voeren moet je het accupack opsturen. Dat regel je via de website. Eerst zoek je naar de accu’s van het merk Flyer en daarna selecteer je het model dat in jouw E-bike zit. Vervolgens kun je kiezen hoeveel capaciteit er in je accu moet worden geplaatst. Extra capaciteit wil zeggen dat je verder kunt fietsen, niet sneller. Meer capaciteit is niet schadelijk voor de motor.


Opsturen van de elektrische componenten

Nadat je een bestelling hebt geplaatst voor een Flyer accu revisie krijg je een e-mail met uitleg hoe je het accupack moet opsturen. Houd er rekening mee dat je behalve het accupack ook de oplader mee moet sturen. Als je accu over een slot beschikt is het nodig om de sleutel mee te sturen. In de e-mail van KWS Seuren vind je een label, dat je op de verpakking moet plakken. Daarmee kan het pakket gratis door PostNL worden verstuurd. Houd er rekening mee dat een Flyer accu revisie ongeveer tien werkdagen in beslag neemt.


Onderhoud na een Flyer accu revisie

De nieuwe oplaadbare cellen in je fietsaccu zijn veel flexibeler te gebruiken dan de oude. Het is niet meer nodig om de accu telkens volledig op te laden en te ontladen. De nieuwe li-ion-cellen hebben namelijk geen last van het geheugeneffect. Het is voldoende als je de accu regelmatig een uurtje aan de oplader hangt en tot 75 procent oplaadt. Uiteraard kan het geen kwaad als je de accu voor een lange fietstocht helemaal oplaadt. Vermijd het opladen bij temperaturen onder nul. Daarvan gaan de accupacks kapot. Dat geldt voor alle accu’s, ook voor de accu’s van topmerken als Flyer.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.