Panasonic

Panasonic compatibel 36V

Panasonic Compatible 36v

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Omschrijving

Voor bijvoorbeeld: Flyer, Kalkhoff, Kettler en KTM uit modeljaren 2012 – 2014.

Het gaat over een goede compatible accu van een duitse fabrikant.

Deze accu kan zowel op, als los van de fiets opgeladen worden door een externe laadaansluiting, ook wordt nieuwe oplader meegeleverd. Maar let op: de accu kan niet worden opgeladen met de originele lader van uw E-bike!

De accu is uitgerust met een “slaapfunctie”, de accu valt na 24 uur niet gebruikt te zijn automatisch in een slaapstand om zelfontlading te reduceren. Simpelweg voor gebruik de capaciteitsindicator indrukken en de accu is weer wakker en gebruiksklaar. De Accu kan onder andere de volgende accutypes vervangen: NKY351B2, NKY352B2,NKY353B2,NKY365B2, NKY363B2, NKY428B2, NKY434B2.

Specificaties

Geschikt voor

FIT E-Bike System Integration, Flyer, GO SwissDrive, Kalkhoff, Panasonic

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

Compatibel 36V

Merk

Panasonic

KWS product code

acc-pan-com-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

XLR-4

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn Panasonic compatibel 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Panasonic compatibel 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je Panasonic accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Panasonic compatibel 36V

Hoewel origineel en compatibel in eerste oogopslag bijna identiek zijn kan de aanschafprijs het verschil maken. Het prijsverschil tussen de beide uitvoeringen kan zeker een argument zijn waardoor je anders kijkt naar de compatibele fietsaccu. De E-bike fabrikant hanteert vaak wat grotere marges zodat bijvoorbeeld reclamecampagnes, speciale acties enz. bekostigd kunnen worden. De prijs/kwaliteitsverhouding is bij onze compatibele fietsaccu’s dik in orde. Fietsaccu’s zijn spreekwoordelijk ons dagelijks brood, door alle praktijkervaring die we hebben gekregen in de revisie en reparatie van duizenden fietsaccu’s hebben wij het vakmans-oog voor de kwaliteit van compatibele fietsaccu’s. De compatibele fietsaccu’s die wij aanbieden, zijn van een uitstekende kwaliteit en worden ook verkocht met een 2 jarige garantie termijn. Wees slim als je een compatibele fietsaccu aan schaft en ga niet op een of andere schimmige buitenlandse site op zoek naar het onderste uit de kan. Vertrouwde kwaliteit voor een redelijke prijs vind je vaak bij de fietsaccu-specialist, hij weet waar hij het over heeft, en kan een gedegen advies geven waar je als klant echt mee vooruit kan.

Aandachtspunten bij de aanschaf:

Eerste vereiste bij de aanschaf van een nieuwe accu ter vervanging van de oude is dat de accuspanning hetzelfde is. Bij een hogere accuspanning is het mogelijk dat andere onderdelen van je E-bike (onherstelbaar) beschadigd raken. De Accucapaciteit echter geeft wel wat meer vrijheid. Aangenomen dat de fietsomstandigheden zoals weggesteldheid, weer, enz. gelijk blijven, zal het bereik van je E-bike evenredig toenemen bij een verhoging van de accucapaciteit. Eigenlijk is dit vergelijkbaar met de benzinetank van je auto, met een 40-literse tank kom je veel verder als met een 20-literse tank. Kort door de bocht genomen, is accucapaciteit evenredig verbonden met je actieradius, Dubbele accucapaciteit betekent ook dubbele actieradius. Praktisch moet je bij je keuze ook letten op de fysieke uitvoering van de accu, de juiste vorm en de juiste laadaansluiting.

Extra zekerheid bij de keuze voor de fietsaccu-specialist.

Hebben onze technici na onderzoek van jouw ter reparatie aangeboden fietsaccu moeten concluderen dat de accu niet te redden is, is de oorzaak van de teloorgang van de accu vaak ook aan te wijzen, ook als deze buiten de accu gelegen is. Je nieuwe aanwinst zal daarom ook een langer leven zijn beschoren bij het voorkomen van gevolgschade, meer zekerheid dus.