Facebook Pixel

Organisatie

Union accu revisie

De krachtige accu’s uit de elektrische fietsen van Union zorgen voor jarenlang plezier tijdens lange fietstochten, maar op een gegeven moment moet je toch een Union accu revisie laten uitvoeren. Dat komt doordat de oplaadbare cellen van je accu dan uitgeput zijn door intensief gebruik. In de elektrische fietsen van Union worden voor de trapondersteuning onderdelen van bekende bedrijven gebruikt, zoals de motoren van Bafang en de accu’s van TranzX. Dat zijn allemaal systemen waarbij door KWS Seuren Fietsaccu’s op een veilige manier een Union accu revisie kan worden uitgevoerd.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
 1. Accu E-Bike KL24HS98B.082 (Smart BMS) nieuw 11.25Ah 24V
  Rating:
  0%
  € 335,00
 2. Accu E-Bike Model N 36v Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. TranzX 36V acculader 5 polig
  Rating:
  0%
  € 85,00
 4. TranzX BL03 36V Revisie
  Vanaf € 375,00
 5. Tranz-X acculader 24V 4 Pins
  € 75,00
 6. Tranz-X JD-PST BL03 36V Revisie
  Vanaf € 335,00
 7. Tranz-X JD-PST BL01 24V Revisie
  Vanaf € 275,00
 8. Tranz-X JD-PST BL-03 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 9. TranzX 36V BL-07 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 10. E-Bike Battery 36V 9000MAh Revisie
  Vanaf € 335,00
 11. TranzX 36v BL-06 accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 12. TranzX 36V BL-15 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Wat is een Union acu revisie?

Een Union accu revisie bestaat voor het grootste deel uit controles. Als een accu bij de werkplaats binnen komt ,wordt eerst gekeken of de elektrische componenten en de behuizing nog intact zijn. Want anders heeft een accu revisie geen zin en moet eerst behuizing of elektronica hersteld worden. Als alles in orde is worden versleten oplaadbare cellen vervangen door nieuwe. Dat zijn geen cellen van hetzelfde type, maar de meest moderne die verkrijgbaar zijn. Tenslotte wordt gecontroleerd of de nieuwe cellen goed samenwerken met de bestaande elektrische componenten. Daarvoor ondergaat de accu een volledige cyclus van opladen en ontladen.


Waarom krijg je de modernste oplaadbare cellen?

De belangrijkste reden waarom bij een Union accu revisie de modernste oplaadbare cellen worden gebruikt is de kwaliteit. De nieuwste cellen zijn minder zwaar, ze zijn kleiner, ze hebben een grotere capaciteit, en zijn handiger in het gebruik. Het is bij deze cellen geen bezwaar als je de accu af en toe een uurtje laat bijladen. Maar het grootste voordeel van de nieuwe cellen is dat ze een veel meer cycli van opladen en ontladen kunnen doorstaan. Oude oplaadbare cellen zijn meestal versleten na 500 cycli. De nieuwe cellen kunnen tot wel 2500 keer worden opgeladen.


Het gebruik van de fiets na een Union accu revisie

Er verandert niet zoveel als je een Union accu revisie hebt laten uitvoeren. Nadat de accu volledig is opgeladen kun je weer met je E-bike gaan fietsen. Het wordt aanbevolen om de fietscomputer eerst een keer te resetten. Dat is nodig omdat anders het op het display aangegeven resterende aantal kilometers niet klopt. Hoe je de fietscomputer moet resetten staat in de handleiding van je elektrische fiets. Voor een betere inschatting van de resterende afstand kan het mogelijk zijn dat je het resetten van de computer een paar keer moet herhalen.


Een Union accu revisie aanvragen

Het aanvragen van een Union accu revisie doe je op de website van KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat is niet moeilijk. De eerste stap is het selecteren van net merk Union, de tweede stap het model accu dat in jouw fiets zit en de derde stap de gewenste capaciteit. Na het afronden van je bestelling krijg je een e-mail met aanwijzingen over het opsturen van je accu en oplader. Dat wordt gedaan via PostNL. Je krijgt de gereviseerde accu na ongeveer tien dagen weer thuisgestuurd. Op een Union accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.