Facebook Pixel

Sparta

Sparta accu revisie

Met een Sparta accu revisie geef je jouw E-bike weer extra energie. Je kunt bij KWS Seuren Fietsaccu’s een Sparta accu revisie laten uitvoeren voor vrijwel elke elektrische fiets van Sparta, ook voor de wat oudere modellen waarbij geen nieuwe accu meer verkrijgbaar is . Daardoor kun je nog jaren genieten van je Sparta E-bike. Het effect van een accu revisie is dat de accu weer evenveel, en soms zelfs nog veel meer energie levert, als toen de fiets gloednieuw was. Dat betekent dat je er met een volledig opgeladen accu weer grote afstanden mee kunt rijden.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina
 1. e-motion accu C4 en C5 Refurbished
  Rating:
  0%
  Vanaf € 415,00
 2. Sparta Batavus ION Koga EBP 36V PMU3 14AH Nieuw
  Rating:
  0%
  € 800,00
 3. Batavus / Sparta acculader 5 polig model 2014-2015
  Rating:
  0%
  € 65,00
 4. Fietsacculader Sparta, Batavus, Koga 4 pins PMU4 36V 2A
  Rating:
  0%
  € 85,00
 5. Accu Lader Batavus / Koga 3 pins 2006-2013 NIMH
  Rating:
  0%
  € 95,00
 6. E-motion C1, C2, C3, CS2 Refurbished
  Vanaf € 315,00
 7. Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie
  Vanaf € 275,00
 8. Bosch Fietsaccu Powerpack 500 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 9. Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie
  Vanaf € 300,00
 10. Bosch Fietsaccu Powerpack 300 Bagage Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 11. Sparta Pharos Finesse Accu Revisie inclusief nieuw lader
  Vanaf € 290,00
 12. E-Series 300/400/500 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina

Veel verschillende modellen accu’s

Sparta is één van de bekendste fabrikanten van E-bikes. Het bedrijf claimt de elektrische fiets te hebben uitgevonden. Het assortiment bestaat uit een zeer groot aantal modellen, met zowel motoren in het voorwiel, het achterwiel en bij de trapas. De accu’s die in de fietsen zitten zijn voor een deel afkomstig uit de eigen fabriek. Maar er worden ook accu’s gebruikt van Batavus en Bosch. Voor KWS Seuren Fietsaccu’s zijn al die accu’s bekende producten, die uitstekend geschikt zijn voor een Sparta accu revisie.


Hét alternatief voor een nieuwe accu

Een Sparta accu revisie is een aantrekkelijk alternatief voor een nieuwe accu. Met een accu revisie kun je vooral veel geld besparen. Want een nieuwe accu voor een elektrische fiets van Sparta kost tussen de 500 en 900 euro, afhankelijk van het type en de gekozen capaciteit. Een Sparta accu revisie kost tussen 300 en 500 euro, dus minder dan de helft van een nieuwe accu. Het effect van een nieuwe accu is hetzelfde als van een accu revisie. Je kunt meer kilometers fietsen met een volgeladen accu.


Fabeltjes rond een Sparta accu revisie

Er doen wat wilde verhalen de ronde over een Sparta accu revisie. Die zou schadelijk zijn voor de motor van de elektrische fiets als er extra capaciteit wordt ingebouwd. Dat is onzin. Een motor kan alleen beschadigen als er een hogere spanning uit het accupack komt, en daar is bij het verhogen van de capaciteit geen sprake van. Een ander verhaal is dat je na een Sparta accu revisie harder kunt fietsen. Ook dat klopt niet. De maximum snelheid van een elektrische fiets is alleen afhankelijk van de motor. Extra capaciteit bij een Sparta accu revisie heeft alleen effect op de te fietsen afstand.


Voorkomen van een Sparta accu revisie

Het komt behoorlijk vaak voor dat een Sparta accu revisie nodig is door verkeerd gebruik van de accu. Vooral als een elektrische fiets weinig wordt gebruikt kan er schade ontstaan. Als zo’n fiets maandenlang stilstaat loopt de accu heel langzaam leeg. De oplaadbare cellen raken daardoor beschadigd. Het gevolg is dat de accu met de gewone oplader niet meer kan worden opgeladen, maar dat daarvoor een speciale voeding moet worden gebruikt. Dat kun je voorkomen door het accupack bij kamertemperatuur elke maand op te laden tot minimaal 50 procent. Als je dat trouw doet blijft je accupack veel langer in een goede conditie.