Facebook Pixel

Accel Groep

Accell Group accu revisie

Na een Accell Group accu revisie kun je weer jarenlang veel plezier hebben van je E-bike. Misschien zegt de naam Accell Group je niet zoveel, maar het is één van de grootste leveranciers van fietsonderdelen in Europa. De fietsen van bekende merken als Batavus en Sparta zijn allemaal voorzien van de XCL onderdelen. Met name de oplaadbare batterijen voor de E-bikes van deze merken worden bijna allemaal geleverd door de Accell Group. Maar accu’s zullen na verloop van tijd slijten. Bij KWS Seuren kun je een Accell Group accu revisie laten uitvoeren.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
 1. E-motion acculader 5 polig
  Rating:
  0%
  € 65,00
 2. Fietsacculader Sparta, Batavus, Koga 4 pins PMU4 36V 2A
  Rating:
  0%
  € 115,00
 3. Batavus Sparta C1/C2/C3 hendel/handvat
  Vanaf € 11,50
 4. E-Series 300/400/500 Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. Sparta/Batavus E-motion C1, C2 en C3 Revisie
  Vanaf € 275,00
 6. Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie (incl. lader)
  Vanaf € 335,00
 7. E-motion accu C4 en C5 Revisie
  Vanaf € 335,00
 8. Remove Q V2 (kettingkast) Revisie
  Vanaf € 399,00
 9. E-motion C1, C2, C3, CS2 Refurbished
  Vanaf € 315,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Waarom een Accell Group accurevisie?

Van je E-bike heb je het meeste plezier als je er vaak en ver mee kunt fietsen. Als je E-bike wat ouder wordt zal je merken dat de actieradius langzaam wat kleiner wordt. Dat kan meerdere oorzaken hebben, maar de kans is groot dat de kwaliteit afneemt. Dat is normaal en zal bij elk merk en type accu op den duur gebeuren. Dat is op een aantal manieren te verhelpen. Ten eerste door een nieuw accupakket te kopen voor je fiets. Maar dat is erg duur. Een Accell Group accu revisie is een stuk voordeliger.


Wat is een accu revisie?

Simpel gezegd is een Accell Group accu revisie het vervangen van alle oplaadbare cellen uit je accupakket door nieuwe cellen. In sommige gevallen kun je kiezen voor cellen met een grotere capaciteit, tot wel twee keer zoveel dan de originele capaciteit. Na het vernieuwen van de cellen wordt uitgebreid getest of het accupakket naar wens werkt. De accu wordt daarbij een keer volledig opgeladen en ontladen. Pas als alles naar behoren functioneert stuurt KWS Seuren het gereviseerde accupakket naar je terug. Op een accurevisie wordt twee jaar garantie gegeven.


Alleen een accu revisie als dat nodig is

Je kunt op de site van KWS Seuren de accu revisie selecteren die jij nodig hebt. Daarna stuur je je accu gratis op. Op de site wordt uitgelegd wat je allemaal mee moet sturen. Als tijdens de voorbereidende controles van een Accell Group accu revisie wordt ontdekt dat er een ander probleem is dan met de accu, zal dat eerst worden gerepareerd. Als het daarna niet meer nodig is om een accu revisie uit te voeren, dan wordt dat achterwege gelaten. Het voordeel van een Accell Group accu revisie is dus dat je geen onnodige kosten maakt.


Voordelen van een Accell Group accu revisie

Een accu revisie kost 25 – 50 procent minder dan een nieuwe accu. Een Accell Group accu revisie heeft echter nog een aantal andere voordelen boven de aanschaf van een nieuwe accu. Want als je minder ver kunt fietsen met je E-bike kan dat ook andere oorzaken hebben. Er kan bijvoorbeeld een fout zitten in de elektronica van je fiets. Het is ook mogelijk dat de oplader van je accu kapot is, of dat er dingen defect zijn in de elektronische onderdelen in je accupakket. Bij een accu revisie is controle van al deze onderdelen inbegrepen.